20

Анонимен

преди 6 години

Всъщност човек хвърлящ бутилки, вероятно е по-свестен от Люси, защото той просто си е карал, отзад Люси му свирел, изпреварил го и незнайно защо, след като се движи с по-голяма скорост, е бил пред него.

19

Анонимен

преди 6 години

Този Люси не е по-различен от човекът, хвърлящ бутилки по него. На клипа се вижда как кара бавно на средата на пътя, докато има и други коли зад тях двамата и се вижда как трета кола ги изпреварва отдясно. И казва, че човекът който хвърля бутилки по него е карал бавно, затова той му свирнал и го изпреварил. Просто си представям за какъв цирк става въпрос ... ако този Люси беше нормален човек, щеше просто да си изпревари и да си замине.

18

Кон

преди 6 години

Снимката е фалшифицирана с фотошоп. Защо му е на Люси това не знам, но смятам че този факт затъмнява всичко написано в статията.

17

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

поне един от участниците требва да е ветеран от донбас, иначе не се брои

16

Анонимен

преди 6 години

Няма значение дали Люси е бил "агресора" или не.В държава,която се води в евро съюза,в 21 век да се саморазправяш по магистрали е недопустимо.Ако е виниовен,обаждай се на властите.Те не че работят,но е пълна селяния и липса на интелект да мяташ бутилки и да вадиш постолети.Като ви гледам повечето как мислите,горко на България.Можело да си го търсел и тям подобни.Нямам думи.

15

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах кой от двамата е алпиниста и за кого трябва да събираме помощи.

14

Анонимен

преди 6 години

не знам, ама много, ама много рядко човека с джипа е невинният... някак си го имам едно на ум, че преди това може да му е взел предимството, да го е избутал от пътя, да му е показал и среден пръст и тн и тн.като чуем и другата версия, а тя ще излезе , ще си правя заключения, сега съм и аз тука в спама.

13

Анонимен

преди 6 години

До АЗДали бирените бутилки са били за връщане на вторични ?Сигурно не са пиели и карали ?!?И да ти святкат не е причина да мяташ бутилки !

12

Анонимен

преди 6 години

T.e. Люси е пътувал с приятелката на автомобила - Ани Хоанг.

11

www

преди 6 години

До Анонимен 12Преди повече от година Люси Иларионов си направи операция, целяща намаляване на теглото му. После започна да спазва много строга диета. Сега е като фиданка - малко по-едър е от Ани Хуанг.

10

Горан

преди 6 години

Този със сигурност си го е търсил!

9

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледах предаването на Цветков по Нова и Люси беше гост. Показа запис от смартфон, как някакъв сел як от Търново го преследва и замерва автомобила с бутилки от бира. При проверката от полицията се установи, че този същия е имал зачислен на негово име газов пистолет, който явно е хвърлил някъде по пътя. Взех страната на Люси, защото с онзи не са могли да се свържат от Нова, което на практика доказва вината му на 100 %.

8

Анонимен

преди 6 години

а защото Люсито е чист като мамино мляко,моля ви сее намерил си е човека

7

xaxa

преди 6 години

27-годишният Атанас Мандичев е завършил право тази година. Ми приложил е българското право в практиката !

6

Роко Сафреди

преди 6 години

коя е Люси и кой е този Хоанг с виетнамско име, че ни занимавте. алпинисти ли са или шерпи?

5

АЗ

преди 6 години

Пропуснали са, че Люската е бибиткал и светил с фаровата на човека, защото онзи е карал бовно. Така че Люската си го е просил, но не си го е получил. Може следващия път

4

ydj

преди 6 години

Преди време т.нар Люси за малко да ме прегази на пешеходната пътека пред Първо РПУ в София,като караше със 100км/ч по Шипченски проход.След като му теглих една ,Люската направи обратен завой на булеварда и търгна след мен ,настигайки ме с изключителна агресивност ме заплаши с шамари.Аз го познах и само му каза:Ти си голяма звезда бе,той пак ме попита дали иска да ми набие шамарите и отпраши.Та подобно поведение според мен идва от човек надрусан, или с оръжие в себе си ,или и двете.........

3

Анонимен

преди 6 години

Вървиме към саморазправи, което не е добре, но на там се върви.

2

Анонимен

преди 6 години

да не се окаже в последствие, че Люсито е засякъл пръв и е бил агресора? такива тарикатчета като него, които после ходят по телевизиите да пискат са доста противни

1

Анонимен

преди 6 години

15 години затвор. Няма кво да ги бавите вечв. Селяянин или не ...нарушението си е нарушение. Ако продължавате да ги оставяте никой няма да спре.