282

Юлиан Тинев

преди 5 години

В памет на Боян Петров "Едно сърце е все на път, нагоре към поредният си връх, оставя долу низините обвити в смог и от човешки грехове - пропити. И смело той върви към своя Бог, напред, нагоре, чак до небесата и стискайки ръката си в юмрук не ще се върне без да го прегърне. Сега по път на вечността е той поел, не са му нужни въжета и пикети там негде раницата му лежи а той лети усмихнат към своята планета." мъчно ми е за този истински мъж, аз съм тираджия но това стихче само си дойде.

281

Брото

преди 5 години

Съгласен съм, нека му се помогне, макар и той сам да си го е набил тоя ***. А за децата, който се нуждаят и чакат на дарения какво правим????Те никъде не са се катерили, каква вина имат??? А на тях защо не се помага??Държавата се била оправяла после

280

Анонимен

преди 5 години

"Хейтърите на алпиниста - малко, но пък гръмогласна група" Такава "малка,но пък гръмогласна група" са наглите кучкари( скотоложци), привърженици на г.е.й прайда и т.н . _ Такива са нагли,противни и досадни,мислейки,че те представляват обществото. По отношение на Боян:Ще ви кажа,че аз НЕ съм негов привърженик (не подкрепям Боян), но НЕ съм и злобар(т.е НЕ мразя Боян!) Никой обаче не е накарал насила Боян да отиде да се катери на планина в непал. Хората са направили нещо за Боян.

279

до Елена

преди 5 години

Не съм баирбудала и не ме влече дори до Копитото не мисля да се кача.

278

Пацu

преди 5 години

Tpoлете тpoлове, тpoлете!Всичките си парички за свещи да дадете!!!

277

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с този пи-ар, т. нар. "медии", не ставате по-ингересни.

276

Джиджи

преди 5 години

Бих искала да чуя анализ на психиатри за поведението на Петров и особено на тази част от семейството му, която показаха по телевизора!

275

Чочана

преди 5 години

До АнонименКак разбра, че е умен? До тук не видях нищо умно да е направил.

274

Анонимен

преди 5 години

Днес умряха хиляди други българи, също така.

273

Анонимен

преди 5 години

до Елена,тръгнал съм да изкачвам планина, да, за тоя дето духа, за емоцията и удоволствието. Те така заради емоцията и удоволствието се претрепват по пътищата като карат с по 200 км/ч в града. А колко хора загиват поради трудови злополуки, но нали са прости работници на минимална заплата, а тоа бил некакъв си, славел България и т.н. Лека му пръст, но ми писна от всичките тъпотии по медиите и навсякъде.

272

Kiri

преди 5 години

Мазни форумни ***

271

Елена

преди 5 години

Вие май никога не сте изкачвали планина, щом говорите така. Пробвайте, качете поне Мусала, Вихрен, Ботев, да видите какво е. Може да промените мнението си

270

Елена

преди 5 години

Боян не е луд за връзване, а източник на вдъхновение. Много ми се иска да е жив!

269

Скрит Хейтър

преди 5 години

Досега мълчах но повече не издържам.

268

Анонимен

преди 5 години

Самоубийствено чувство за малоценност има този баир будала. 8 километра му трябват, за да си измери..

267

Анонимен

преди 5 години

Боже, Боже, Боже, какви Глупости са изръсили тия в студиото. Неуспелите си мислят, че като се афишират в подкрепа на един луд за връзване и това ще ги направи известни поне за пет минути.

266

Анонимен

преди 5 години

Фактически тоя алпинизъм не е с нищо по-различно от това да се качиш на някой небостъргач, да се увесиш и да си направиш селфи. Ползата е еднаква, вероятността да умреш еднаква, дори при алпинизма е по-голяма.

265

Анонимен

преди 5 години

Едно време са откривали нови планини, места днес това което е правил Петров е келешлък "вижте ме аз изкачих тоя връх". Жив ли е мъртъв ли, не го познавам, не мисля че е работа на народа сега да го жали един човек който си решил да се прави на катерач. Натрапват ни някви лица без да ги знаем и да плапем и радваме за тях

264

До Пешо

преди 5 години

Ами сигорно се отклонява вниманието от това,че Гинка вече "притежава" ЧЕЗ или пък от протестите мед.сестрите за по-високи заплати или от по-високите сега сметки за парно а скоро и за ток и вода и т.н."ГЕРОИ" трябват,че иначе "държавата" може да се "счупи",ако заспалият народ започне да се пробужда...

263

Анонимен

преди 5 години

Вече му изпуснах края - десет осемхилядници ли е изкачил или осем десетхилядници? Абе аз не че имам зъб на Боян, Бог да го прости, но много обичам да дразня такива загубеняци като Алгафари и Харалан.