10

сара

преди 5 години

Хайде, момче, стегни се, дръж се и давай напред ! Можеш, повярвай в себе си ! Не чети форуми, просто си свърши работата......Обичаме те !

9

Позитивен

преди 5 години

Браво! Преминахме успешно първи кръг.

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Сто милиона ама във виетнамски донги..........ДришУ още не е събрал кинти за един читав апартамент в Монако (15-20 милиона ойро)Капиш, пайзано?!Ще живее препиквач на огради около застарели лелки и треньорче по тенис.Такава му е орисията на провинциалистчето.

7

инж Цветанка Владова

преди 5 години

До До 6 Това е вече завист, злоба , а не безразличие- колко милиона има- спечелил ги е иу сигурно ще ги употреби за бъдещето на българския тенис. Затова, горе главата и намери реализация на своите възможности!!

6

До 6

преди 5 години

Знаеш ли колко ни дреме на другите за скапания ти живот.Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено. Р.S. И да падне и да бие той мина стоте милиона,така че е обречен да живее богат и хубав живот на млад милионер,а ти си гний като аутсайдер.

5

Анонимен

преди 5 години

А дано да падне че мене нищо друго не ме радва в тоз скапан живот

4

Анонимен

преди 5 години

Червърти в света ама друг път!!!Вече зпадна от десетката за 2018!!По-полека, изхвърлюте се като "тъмен субект" на мокър пясък.А тези квалификации "самурай", "нинджи" и т.н. ги запазете за чаветата в къщи или за селската кръчма от където произлизате!!Всички знаем ............ПЪРВИ КРЪГ!

3

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува, но ни занимавате с всеки мач на Пинко. Досада.

2

Анонимен

преди 5 години

Искам пок да е в розЕво...мнооооуууу сладък....докът му съ порадвам..и земе, че падне

1

Фенъ

преди 5 години

*** + Втори кръг = ..... на всеки е ясно какво ще се случи :)))))))))))))))))