8

Джос

преди 5 години

Чак ми се драйфа от тия бълвочи!!!

7

Руцифер

преди 6 години

До Руциферевреи

6

Алекс

преди 6 години

До АнонименНе е на Тарантино, само сюжета е подобен на "Копилета-та".

5

Анонимен

преди 6 години

Щом е тарантино ще има много кръв. Аз харесвам всичките му филми.

4

Анонимен

преди 6 години

До 2 - Приятел, кралицата на Англия е пет пъти по малко "германка", отколкото Джона Атанасоф е българин, ако разбираш какво искам да кажа. А в последните години на войната, всеки или е бил в хитлеровата младеж или семейството му го е криели в мазето от страх, че може да го обесят за назидание.

3

§

преди 6 години

>>>да бъде издигнат да пиедестал от всички араби най-вече мюсюлманите в контекст че се бие срещу християните и техните приятели евреите. По темата за втората световна и която и да е друга война малка или голяма в последните 1000 години всичко се предначертава и договаря. Не всички войни са така заради въстания и темподобно но 90% са. Друг е въпроса че на запад Холокоста си е бизнес и се вадяд милиарди от филми книги и т.н.

2

§

преди 6 години

Папа Бенедикт 16 мисля че все още е папа. Та този е бил в младеща на Хитлер. Пак има негова снимка с яката на СС. Споменах за кралицата на Англия днешната ами тя си е германка и това е факт. Немците много отдавна все харесват някакви други ни не и тях или европейците. Друг факт е и че самите Родшилд(червен щит от немски) са немци правещи се на евреи.Парите и властта им идват от кръстоносните походи предизвикани от един арабски крал(не се сещам за името)за да може>>>

1

§

преди 6 години

Думата е с "И" в заглавиетоА до колкото комунисти фашисти и така нататъкВтората световна е направена от група приятели.Адолф Сталин и Чърчил са се познавали не на здрасти ами са ходили на някакви гадатели и тем подобни. Също мъжът на кралицата на англия днешно време койте е още жив Принц Филип с гръцки произход е служил в СС на Хитлер и след това се бие на страната на Англия. Да конспирации но има негови снимки и той не отрича просто се хилеше и мълчеше.