8

Obo San

преди 6 години

Еи , ако пък нещата са толкова зле в ЕС , даваите да го закриваме и кои от къде е !

7

Анонимен

преди 6 години

До АзГаньо казва на четвъртата икономика в Европа че не ставала за нищо. *** който една консерва не може да сглоби и купува мартеници от китай хаха. Хайде преди да се изказваме от вишочайша позиция да погледнем себе си? Прави ми впечатление че всички други са в криза, а ние стабилните - най-бедните. Що така? Айде гледайте малко пеално на нещата.

6

Хм

преди 6 години

След като системните и проевропейски партии са се провалили напълно и нямат доверие,логично е други да го получат.Ако не се справят и те ще си заминат,но ако успеят-стават системни-няма драма!Изобщо,ЕС да не е някаква свещена крава???Всичко е въпрос на ползи/вреди и баланса между тях!Впрочем,може ли някой да докаже,че Европа има полза от ислямското(мигрантско) нашествие и че спирането му ще и навреди!?Отговорът е ясен,само не и за ония в Брюксел.

5

Аз

преди 6 години

Италия е 4 не трета икономика и ще слизат още надолу. Качеството на стоките им е обратнопропорционално на мързела им и корупцията им.... Обшо взето за нищо не стават

4

последната надежда

преди 6 години

Русия остава последната надежда за Западна Европа!

3

42

преди 6 години

Какво значи антисистемни? Каква световна система има за контрол върху партиите, или пък са незаконно регистрирани? Антихристът ли утвърждава и поддържа всички системни партии?

2

Анонимен

преди 6 години

Дълговете на Италия са огромни и не е ясно дали изобщо могат да се платят. Първото перо в бюджета им е обслужването на дълга.

1

Анонимен

преди 6 години

ЕС?