150

до 150

преди 6 години

Как им е дало сърце и грим да си сложат - лъскави сини сенки и герданче???!!!???

149

До 148

преди 6 години

От застраховката няма да капне нищо, поне засега. Застрахователите плащат ако има жив човек или труп. За изчезнал - не. Включително и за издирване на изчезнал. Ще платят, само ако го намерят жив или мъртъв. Или ако съд постанови, че е мъртъв, което е много трудно за изчезнал човек.

148

Адолф Даслер

преди 6 години

Днес е 14-ти, от 3-ти Май е 12-ти ден! Още в началото ви писах тука, че е станал на пастърма - ледено блокче.

147

скиорче

преди 6 години

Бойко е поръчал Шиша-та да го затрупа, защото Боян беше против пистите в Банско.:))Сега има да си се пързаляме из Банско с кеф!

146

моля другарко

преди 6 години

А бившата му жена кога ще докарат пред камерите?

145

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161 Абе кво се обясняваш. Двете тетки са дошли само за снимка.Виж ги как са се наконтили.

144

Анонимен

преди 6 години

До майката и сестрата:Много трудно е да го напиша, но Боян вече не е жив! Защо да се рискуват животите и на други хора, да го търсят? Ще ви олекне ли, ако примерно двама шерпи загинат търсейки го? Ако Боян е в движение, значи умишлено се крие. Ако не е в състояние да се движи, е починал най-малкото от жажда.

143

Анонимен

преди 6 години

Досега не се появяваха, ама като разбраха, че най вероятно е умрял вече и те се засукаха около камерите барем капне нещо и за тях от застраховката или да ги поканят в студиото да ги питат какъв беше Боян като малък. Жените живеят цял живот на гърба на мъжа, дори и след смъртта му се възползват.

142

Анонимен

преди 6 години

Като му гледам "близките", почва да ми става ясно защо "мястото, където винаги е искал да бъде е планината". В случая какво искат тия двете, няма значение, ако те си плащат сметката, в което обаче се съмнявам. При цялото ми уважение към Боян, след толкова време на тая височина и при тези условия, просто няма шанс да е оцелял. Така че е време да спре безумното рискуване на други животи. Както правилно каза жената с която живее, няма смисъл да загинат още хора.

141

Анонимен

преди 6 години

те зи и двети неми харасват, при такава мъка и двети сложили сенките като че ще ги караме на свадба , и *** нещо сбъркано в това семейство

140

а кой

преди 6 години

а кой ще плаща - НИЕ, въпреки че България не го е изпращала на експедиция - това си е неговото ЕГО - и като тръгнеш някъде па вземи си хапчетата, храна, вода, телефон и.т.н. и като си в група защо се измъкваш без да се обадиш на никого къде тръгваш !?!?!?!? щото сега ни надуха ушите с него, а ако беше помислил за другите, а не само за собственото си ЕГО нямаше сега да се трошат пари и нерви

139

МОМЧЕТА,

преди 6 години

Разберете, че ДОРИ и да са смислени коментарите Ви, когато са написани по вулгарен начин с ЦИНИЗМИ спрямо обществено познати лица, "НЕ РАБОТЯТ" като критика, а като неграмотност, невъзпитание, дебелащина, ГЛИГАНЩИНА.Нулев ефект.

138

сара

преди 6 години

Майката и сестрата на Боян искат: Да продължи търсенето!А те да чакат в парка.

137

Анонимен

преди 6 години

А за пияндета Хр.Мутсфчуев ЛизогАзов Боко Рапоня пращаш дори Правителствения самолет да го спасява от поредния му пиянски запой.

136

Анонимен

преди 6 години

Ако беше плен на ОПГ ГРОБ щяха да го намерят още в началото.Умишлено не са го търсили, понеже е неудобен за властта. Много критикуваше крадците.

135

Анонимен

преди 6 години

Трябва да го намерят.Той е Герой на България. Истинският Герой, а не измислен като някои медийни продукти от Банкя.

134

Анонимен

преди 6 години

не знам,ама никак не ми изглеждат притеснени,тревожни и т.н.;дъщерярта и тя някак много дистанцирано и служебно звучи,нито веднъж не прочетох да казва "таткто" или "баща ми",казва "той";странно ми е и все повече си мисля,че има умисъл и разбра се,семейството са наясно,освен,че явно имат междуособици.

133

Анонимен

преди 6 години

България е с близките на Боян!Бъдете силни и Ви желаем всичко най-добро. Ще ви подкрепяме!(Аз писах лоши коментари за случая, за да проверя обществените нагласи. Нямах за цел да обидя близките на Боян Петров. България е с вас - нямате хейтъри, продължете напред!)

132

Гошо

преди 6 години

ЗАД ВСЯКА СМЪРТ НА МЪЖ СЕ КРИЕ ЖЕНА, КОЯТО ГО Е ПОДТИКВАЛА ДА УМРЕ ПО-СКОРОИСТИНАТА

131

ЕЗИК НА ТЯЛОТО

преди 6 години

Майката изглежда доволна, че сина все пак стана известен с това катерене, дето толкова говореше за него.В КРАЙНА СМЕТКА ТОЙ УСПЯ И СЕ ДОКАЗА ПРЕД МАМА