326

Анонимен

преди 6 години

Това лице, да казвам човек е нереално, разнебити държавата основно поради комплекса му за малоценност, огромното его, безумна тъпота и неконтролируем страх да не го убият както и безгранична алчност! Иска и взима властта от българите, а същевременно ни мрази и се отнася жестоко. Лицето е ненормален, с психически отклонения, това го вижда всеки. Властва но не управлява, всичко е ден за ден, без план и стратегия. Ето защо рухнахме и държавност няма! Когато го изритат ще разберем за поразиите!

325

Анонимен

преди 6 години

Пред прозорците, мониторите ,работните места няма значение , но трябват промени в здравеопазването .Всяка болница всяко отделение се ръководят от правилник за вътрешният ред изисква се стриктното му спазване и съответният контрол .Лекар, сестра санитарка имат длъжностна характеристика и точно тя определя какво трябва да се извърши от даденото лице.

324

Rusofob

преди 6 години

Га откраднахте от КТБ 6 млд.не бяха много,а сега 5 млд.за здравеопазване...са много!

323

Rusofob

преди 6 години

И кой определя,дали 5 млд са много-ти ли!?

322

какво ще счупим бе??

преди 6 години

Най-гадно е където Бойко казваш: Не е правилно така, ще счупим държавата накрая. То каква държава има бе Бойко? Държавата щяла да се ,,счупи''. Тиквата ще ти се ,,счупи" от толкова мислене.Все едно казваш ,,Кефът ми счупихте,ще ходя до Маями да се пека" А като казваш ,,Ние нямаме отношение към медицинските сестри",кажи към кои професии имаш отношение?Само с ремонти ли ще ни запълваш новините и как режиш лентички?То парите за ремонти са дадени от Европа,не си се бръкнал с нищо,а даже ги крадеш

321

Бойко:мен НЕ ми пука

преди 6 години

Само от първото изречение,което прочетох:"Ние нямаме отношение към медицинските сестри", ми стана ясно,че Бойко иска да каже ,,Хич ми НЕ пука за който и да било".Това ,,Разбирам ги, НО..." - го тълкувам ,, Знам,че нямате пари, дреме ми. Другите ала-бала приказки дето нямат нищо общо,хич не ги погледнах. Нямаше смисъл да се чете по-надолу,само глупости и борисови,,бисери". Трябва да почна да си ги записвам,сигурно и учебник по медицина няма да побере такъв голям обем. След време да се публикуват.

320

пожелавам ти Бойко

преди 6 години

Мутро противна, пожелавам ти:1) не само някой да протестира пред прозореца ти, а с 1 камък да те замерят по главата и да няма кой да те превърже: Как може да изръсиш това??? Цитирам: Не може всеки, който иска пари, да дойде под прозорците ни и на другия денНе е правилно така, ще счупим държавата накрая.2) пожелавам ти да НЕ остане 1 българин да ти бачка в държавата, щом твърдиш цитирам:,,Растат доходите, най-ниската безработица" 0 останали българи =0% безработни.Връщай си сам заемите от ЕС

319

Бойко в час ли си бе

преди 6 години

Бойко в час ли си бе,какво ти се е размътила кратуната? Протестът е от страна на медицинските сестри, а ти почваш да говориш за АЕЦ Белене, българските превозвачи и транспорта и Макрон. Мен какво ме топли,че всяка година с македонците ще ходиш при папата? Хората ти се оплакват,че с 650 лева няма какво да ядат,а ти най-нагло казваш цитирам: "Държавата никога не е била с толкова добри параметри, колкото сега. Растат доходите, най-ниската безработица. "Ние нямаме отношение към медицинските сестри.

318

до Бойко Безсрамния

преди 6 години

Бойко, не ме интересува какви пари си дал на частните болници или дали изобщо си ги дал.По-скоро си мисля,че заедно с Цецо сте си купили още по 1 апартамент,но искам да отговориш защо в Ловеч не плащате заплатите на медицинските сестри и докторите? В тая държава хората ангария (без заплащане) ли ви работят,както под турско иго? И да ти каже хората не само ще протестират под прозореца ти,ами да вземат по 1 камък и да ти го строшат. Следващият път като те заболи коляното никой да НЕ ти помогне.

317

azbeaz

преди 6 години

Като протестираха полицаите нищо не каза, вдигна им заплатите на следващия ден! Ама то те го пазят от народната ,,любов,, Сега за сестрите, не може, кво ми идвате тук.....Ужасни хора са това, дано скоро ги свалят от власт!

316

Анонимен

преди 6 години

Тук може да остане този КОЙТО МУ Е ДАДЕНО ПРАВО ДА КРАДЕ И ДА НЕ СЕ КРИЕ.Или пенсии, и тук там някой свестен от зор ,без избор

315

Щом заминават е малк

преди 6 години

Щом заминават, значи малко им се плаща. А дали тези 5 милиарда стигат до когото трябва е под въпрос. Яко се краде. Знаем, че не ти се занимава с истинската работа, но не може да се занимаваш само с крадене, купуване на ЧЕЗ, суджуци. Сега пък и парите от Белене са свършили и трябва пак да ти пуснат кранчето.

314

Армя, Арема, Заводъ:

преди 6 години

- Поздрави на ортабудалята и Бойко Борисов по случай парада!

313

kefteni pradukti

преди 6 години

Зареждайте братушки САМО от ЛУКОЙЛ!

312

Анонимен

преди 6 години

Всеки " работодател " на партиина фирма е слуга на партията, която го е поставила. За него е важно да не изпусне кокала. В службите нагоре дебнат как слуша.ТУК НЯМА НИЩО ОБЩО ПАЗАРА НА ТРУДА, ПАЗАРА НА СТОКИ И УСЛУГИ .ТУК Е ПАРТОКРАЦИЯ НА ЕЛИТА.

311

партиен активис

преди 6 години

До анти. Когато няма пазарна система Не е необходимо ПАРИТЕ да са в спящи сметки в хората по отделно. Може да им се плаща толкова колкото да им покриват разходите в домакинството. ДЪРЖАВАТА ТРУПА В НЕИНАТА КАСА И ХАРЧИ СПОРЕД ВИЖДАНЕТО НА ВЛАСТА. ТАКА Е ТУК.КОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ПЪТУВА НА ВЪН.КОЙ НА ЗАПАД, КОЙ НА ИЗТОК.

310

Анти

преди 6 години

До Анонимен 319Вдяна ли или ти е трудно,а? Не трябва човек да е "панелен икономист",за да ти каже,че такива като теб,които дават заплати на хората колкото да не умрат от глад няма как да купят нещо и така парите да се завъртят в обръщение и да се задвижи икономиката. За да може човек да плаща първо трябва да има,а като няма пари то той не купува и парите стоят, яма обръщение,няма търговия и така забуксува цялата икономика и после,защо нямало икономика. Това е мнението на един "панелен иконо"

309

Анти

преди 6 години

До Анонимен 319Сега на такива като теб "работодатели" ще ви се наложи колкото и да не ви е приятно да вдигнете заплатите не двойно,а тройно за да си намерите работници и то нискоквалифицирани и пак не е сигурно дали ще намерите някой. Като не плащахте на читавите хора заплати каквито заслужават те хората избягаха по чужбина и никога няма да се върнат тук отново,а вие си търсете баламурници,които да ви работят ама нямааа. Ще плащате и песен ще пеете и ако намерите някой трябва да сте доволни

308

Анти

преди 6 години

До Анонимен 319Говориш като работодател. А сега да те питам ти за без пари ли искаш да ти работят хората? И защо, за да си купиш поредния лъскав джип с който да се фукаш пред младите *** ли? Е за това ли трябва да плащаш жълти стотинки на работниците си? Е свърши тая вече. Сега вече обявиха, че плащат 1500 лв. за пастири/овчари/ и пак няма. Търсят се и хлебари, строители и какви ли не още и пак няма, но така ще е защото от 1989 г. държахте хората да ви работят като роби и всички избягаха.

307

Анонимен

преди 6 години

АМА ЧЕ ГАДЕН СТАРЕЦ!