80

tatul

преди 6 години

Стотици хиляди долара похарчени заради един безразсъден ***, тръгнал сам да катери върха. А колко бедни деца могат да бъдат нахранени и облечени с тях. Искрено искам да се спаси човека. Но планината не прощава, взема своя дан от безразсъдните. Определено тоя свят се сбърка вече. Деца умират от нелечими болести, а ние се забавляваме като се показваме колко сме мъже...

79

АНОНИМЕН

преди 6 години

150 000 ако бъде намерен...? Жив или загинал ???

78

Разбуденият

преди 6 години

Ей,от времето на Христо Проданов не е било толкова шумно! Живоооот!

77

Дядо Соци

преди 6 години

Мислех и аз да напиша нещо , ама вече е много късно.

76

Интересно

преди 6 години

Никое мишле не врещи, когато правителството непрестанно го точи през здравни и пенсионни фондове, ддс и банки, че даже и преизбират същото правителство, понеже този грабеж нямал алтернатива. Но за някакъв дето има точно нула ефект върху благосъстоянието им, си съдраха гърленцата да храчат... Мишки сър, долна работа

75

Кривондел

преди 6 години

До 77Световноизвестен състезател, един от най-добрите в света си, нали?Ако е така - давай сметката. Прославяш България, заслужаваш!

74

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте че хеликоптерите правят лавини. Помощ с хеликоптер е нож с две остриета..

73

ха

преди 6 години

тия FollowMyChallenge са супер яки, сега на сайта им гледам някакъвси на име Phill Sturgeon, който явно е разрешил информацията за проследяването му да бъде публична, как прекосява замръзналото езеро Байкал... интересно...

72

Анонимен

преди 6 години

Катастрофирах с 200 км/ч докато се правех на мъж по един междуселски път с ограничение 50 км/ч. Събираме пари за моето лечение. Колко от вас са готови да ми дадат. И застраховка нямам, защото си мислех че нищо няма да ми стане..

71

до 77

преди 6 години

пътувах с кораб - всичките пътници имахме индинидуален тракер точно от FollowMyChallenge, ако стане нещо и кораба недайсибоже потъне, беше част от цената на билета и застраховката. така, че да 2018, не е 1918... само за българите май дори е 1818.

70

1

преди 6 години

"Не съм поемал ангажимент да превеждам суми по лични сметки!", казва Човекът Паяк. Опитал се е да плати 50 хиляди долара на хеликоптерната фирма, но те казват, че вече им е платено от застрахователите?!

69

Mersi

преди 6 години

Позвънете на 112 , най-вероятно ще се отзове БЧК и като всеки нормален българин ще получи помощ - такава каквато е.

68

въпросче

преди 6 години

сега проверих в Гугъл и примерно холандската компания FollowMyChallenge предлага следене с GPS в реално време на хора на всякакви видове експедиции, дори изрично са упоменала 8000-ци като Еверест, Калимаджаро и т.н. Работят с хиляди клиенти от цял свят, като таксата им е само 35 евро на месец и 95 евро за техниката. Та питам, подобно нещо, не се ли изисква задължително, дори от застрахователите?! годината е 2018, цялата история просто не е правдоподобна, има нещо гнило!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Одухотворените - ипотекирайте си имуществото , и го подарете на женицата!Тя е свикнала на хай-лайф!Ламборджинита, коктейли, джунгли...Аман от богоподобни безгрешници!

66

Анонимен

преди 6 години

Той МиГ 31 може да лети ама как лети? Хоризонтално, а не вертикално! Аз говоря за машина която да лети вертикално и да може да зависва за да може да се прави оглед. Това знам че е разработено за мисиите на Луната с ракетни двигатели

65

riho

преди 6 години

новия хит около "спасяването" - "феновете на човека-паяк" VS фенвете на Радослава...драма човек драма

64

Айде пак

преди 6 години

Мизерниците изплуваха... Той има застраховка бе ***, спокойно. Даренията са за разходи преди да са им изплатили застраховката. Има и застраховка живот, него мислете роднините.

63

Анонимен

преди 6 години

"Всъщност даже реактивен двигател на такава височина също не помага защото няма да успее да направи налагане във въздухозаборника. По скоро е нужен ракетен двигател с кислород като на Аполо."Ти да не си конструктора на Ме 262 бе? МиГ 31 лети на 20 км височина, а е правен преди 40 години.

62

Анонимен

преди 6 години

То е ясно че вече е вледенен под снеговете и няма да го намерят...кой ще плаща издирвателната акция?Оня *** човека паяк? Тиквата? Или май ние- данъкоплатците?

61

Анонимен

преди 6 години

Толкова много пари се изхарчиха за тази операция, а накрая кой ще плати сметката? Би трябвало да е самият Боян, стига да го намерят жив. Неговите близки ще плащат, ако е умрял. Всяко едно нещо си има цена.