164

един от многото

преди 6 години

Абе то съпругата му го каза на чист български език и благодари на спасителите...за какви дарения се говори...някой пак иска да лапне парички от мъката на хората...

163

Анонимен

преди 6 години

До колкото разбрах човека е застрахован. От какъв зор се събират пари от дарения??? Или просто ей така по стара традиция на зелените... Независимо дали е изчезнал алпинист или е арестуван районен кмет - зелените отварят сметка за дарения.

162

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Какво точно ще открива в тази вечно-заледена земя??? Малко ли заледени човешки паметници има?!Защо не открие корупционните схеми които буквално раздират и смазват България а е тръгнал да търси "Снежната Царица"? Айде стига плямпахте пълни глупости - търсил нови неща за покоряване та сега го търсят защото......................Нека следващите търсачи да се поучат от това нещастие и да търсят там където е нужно а не в ледовете!

161

Любчо

преди 6 години

До 178 номер. Не, не го познавам лично Б., но му свалям шапка. Обаче не разбирам епитети като откривам и покорявам, които ползваш. Планината не може да се покорява и открива. Те са си открити от милиони години, а ако някой ще покорява, то това е именно планината. Тя покорява човек, тя го пленява всячески. И в красивия и в лошия случай. Не знам дали и самият Боян би одобрил тези понятия относно планините.

160

Анонимен

преди 6 години

Съграждани, които не сте чували за Боян и не разбиратe мотивацията му да открива и покорява нови върхове, потърсете и гледайте някой от филмите му в youtube.Не го познавам лично, но от години се възхищавам на постиженията му и зарядя му, и размъзмаха, с който преследва целите си. Вярвам, че не съм единствената, а сме много....Поклон пред Боян!

159

Спонсор

преди 6 години

Бог до прости човека ... станалото станало ... човешка трагедия.====================================================Относно Даренията и банковите сметки:Тъй като времето се развали и следващият прозорец е догодина, предлагам търсенето да продължи догодина и до тогава ще са събрани достатъчно средства.

158

cub

преди 6 години

И "жена" му и тя екип има? Знаем, че има застраховка, застрахователна сума и условия по застраховката. Май труп търси. Иначе Кристоф беше публикувал във ФБ чат с нея. Тази жена е неискренна.

157

Анонимен

преди 6 години

Който е решил да 'оди там дека студо апе да си е правил сметката! От такива показвания на краставици никой не е спечелил! Айде у лево! Хората в България работят за 500 лева пък и да даряват за някой що е дирил михале! Ще се научите да си бършете задниците сами!

156

Анонимен

преди 6 години

И аз имам нужда от пари, и аз съм безработна. Къде да си публикувам сметката? Аман вече. Изхарчил е милиони до се прави на велик, сега госпожата гледа да осребри и смъртта му.

155

Антисоциалист

преди 6 години

Господа, и да изглежда груб въпросът ми, ще го задам.Kому са нужни още дарения?На г-жата обявила банковата си сметка?А защо не и на Вас, със същата цел?!

154

тита

преди 6 години

До Анонимен 171Ти от аналогия разбираш ли нещо ? Може и въпросът ми да ти е неясен .

153

Анонимен

преди 6 години

До 161Лифт на 6 000 + метра ? Хахаххахахахха неяменяемиии много тук.

152

сара

преди 6 години

Дано човекът е жив и да бъде намерен ! От сърце пожелавам на близките му да го прегърнат жив и здрав !Защо обаче като се предприемат такива рискови действия не се правят и необходимите застраховки и обезпечения дори и за спасителни операции ? Не знам кое вече е морално и кое не - дали който има да даде на гладуващо и изоставено дете или на човек , който е дръзнал да се цели нависоко, но не е направил необходимото да обезпечи всичко финансово ?

151

Реалист

преди 6 години

А как е финансирана тази екскурзия? Ако има спонсори - кои са те? Нека са ясни нещата и тогава ще даря пари.

150

До 176

преди 6 години

А бти си най-простия

149

Анонимен

преди 6 години

Боян да е жив при минус 50 градуса толкова дни? Това е някакъв абсурд! Какви дарения търси тази нагла жена? При такъв студ се умира за няколко часа, а вече мина може би седмица......

148

Ангел

преди 6 години

Ех тая алчна Радослава !!! След като и бъде изплатена застраховката на Боян ,дали ще върне парите?В никакъв случай!!!

147

Анонимен

преди 6 години

Стана абсолютна излагация вече

146

Анонимен

преди 6 години

Нещата вече звучат повече от обидно! Прости сме, злобни сме, нямаме идеали ....Скучна ***, която няма проблеми, не я боли, свикнала е да гладува и да работи без претенции... Дами и господа "възвишени", ако не сме ние "простите", щяхте да сте жалка картинка! Дайте го малко по-скромно и си платете сами "възвишената сметка"!

145

Да дадем,ама...

преди 6 години

Далай Лама да даде.