28

Анонимен

преди 6 години

Като ги гледам и тези седят на плажа,гледат луната и мечтаят за безплатен живот на гърба на европейския данъкоплатец. Не им се работи освен да цъкат на айфоните.

27

Константин

преди 6 години

До "-"Как може така да говориш. В България няма бедни, нали оня 200 кг. слон така говори, ние сме остров на стабилност. И в България няма бедни.

26

какво се оплакват

преди 6 години

"сдъвканите и изплюти" и изплюти млади йеменци? само да минат границата и са в процъвтяващата Саудитска Арабия където младия принц ще води всички към светли бъднини.

25

Анонимен

преди 6 години

Четете Ориана Фалачи,там е истината

24

"-"

преди 6 години

Младите в Йемен "сдъвкани и изплюти" от жестоката война-------------А, за милионоте "сдъвкани и изпл...юти" българи напуснали и напускащи Бг без война някой от родния ни политически елит дали се е замислил?А, за възрастното ни население - нашите родители, баби и дядовци?А, за децата на Бг които с всяка отминала година напускат Бг с родителите си?Търсим сламката в окото на другите, а не виждаве гредата в своето око!

23

Polska

преди 6 години

Всички мохамедани далеч от Европа. Не сте добре дошли!

22

Анонимен

преди 6 години

Комунизма не прощава!Където е минал остават само смърт и разруха!Тотална деградация на порталните ценности и духовен упадък!Завиждам на бъдните поколения, които няма да познават злините на тази чума.

21

всичко се повтая

преди 6 години

Така като гледам Персийската империя пак ще я има скоро.Между другото е била една от най-хуманите и проспериращи империи, персите са позволявали всяка завладяна територия да има собствено управление и да запази културата и религията си.Единственото задължение на покорените е било да плащат данъци на империята, както биха г плащали и на всеки друг.

20

младеж

преди 6 години

а младите българи - и без война сме на това положение!!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

"Това е война за пари"

18

наблюдател

преди 6 години

То пък едни млади в Йемен.

17

Додо

преди 6 години

И естествено, в акорда на сквернословията, дадени ни за тон от Соросоиднитe Елитисти, трябва да ревем за описания ***! Вместо примерно да се замислим за неродените, абортираните и избягалите зад граница деца на България, и за това, че измираме и изчезваме като нация, ние ще ревем за полухора, които се котят като *** и които при първа възможност с удоволствие биха ни прерязали гърлата... Осама и Ахмед, двамата най-нови неврохирурзи, чакащи назначението си от Меркел!

16

наблюдения

преди 6 години

Ако питате мен някои от младите в България са по-сдъвкани и изплюти, ама на кой му пука. Нямаме война, ама изчезваме по-бързо от Афганистан. Защо никой не пише затова? А тия на снимката ми изглеждат,сякаш са си направили селфи с някоя ,,морална" ислямска девица и в момента коментират някои интимни части от тялото й. Не изглеждат никак ,,сдъвкани" камо ли ,,изплюти".

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Aha ...

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТези конфликти не са ми познати,но по немската ТВ преди време предаваха каква жестока хуманитарна криза беше настъпила в Йемен,беше потресаващо,хора и деца умираха от глад и бяха като че ли излязли от някой концентрационен лагер,телата им бяха само кости,ужас!

13

Анонимен

преди 6 години

Ако не се ориентираш в дадена статия, виж на коя страна са САЩ... другата е правилната!

12

Анонимен

преди 6 години

На кой по дяволие му пука ?

11

Анонимен

преди 6 години

Бълг*араците когато вземате страна срещу Иран трябва да ви е ясно че иранците са наследници древните перси както прабългарите (малко или повече) и пра-дедите ни са говорили един език с тези.

10

Victimized

преди 6 години

В Йемен от много време тече война в която СА и съюзниците им от Великобритания,САЩ и Исраел не спират да сипват бомби, сега западно ориентираните медии ще грабнат този конфликт и ще изкарат Иран виновни.А нашите медии покорно копи/пействат статии от ДойчеСмеле и тем подобни за да изкривяват историята колкото е възможно.Скрийте се скапани ***.

9

Анонимен

преди 6 години

А бре има ли мюсюлманска държава в която да няма война, терор, и брутални убийства като убиване с камъни и вендети. Има нещо сбъркано в тези хора