7

edin

преди 6 години

До АнонименЖената не знае в повечето случаи какво да прави със себе си. тя си мисли противоречиви неща, сменя мнения през една две минути, сякаш няма проблем. Иска да командва, а подсъзнателно се нуждае да следва и бъде напътствана. Но днешната еманципация я учи че това било лошо и срамно и че тя трябва да е същата като мъжа. Затвоа се мъчи да стане като мъж а това вътрешно я подтиска. Проблемът е много сложен и не се оправя лесно и не при всяка. Трябва да може да мисли, а това става след 45 г

6

До Анонимен 4

преди 6 години

Тази категория "мъже" се оформи още през соца. Не че бяха непременно с добри доходи, но това бяха хора от първото и второто поколение, родено в рамките на еднодетния семеен модел, който по онова време е бил нещо ново за България. Майките им са ги отгледали като писани яйца и не са се сетили да им обяснят, че все някой ден и те ще трябва да поемат отговорност за нещо. Тези "вечни момченца" са вече в поколението на 50-70-годишните и не знаят друго, освен да си живуркат като тийнейджъри.

5

Анонимен

преди 6 години

Жената за която се жените не е същата с която се развеждате. След брак жената спира секса. Жената има нереалистични очаквания които не е заявила предварително и иска да наложи мнението си, и ако позволите да се случи тя ще загуби уважението си към вас. Жената очаква да печелите пари и едновременно да прекарвате повече време заедно, като колкото се стараете никога няма да е достатъчно.

4

Анонимен

преди 6 години

Търсенето обуславя предлагането-мъжете заслужават жените,които получават и обратното.Нарои се едно ново поколение мъже,които имат добро образование ,работа и доходи,но зашеметени от "възхода" не искат обвързване,а да си живеят без ангажимент...до 50г. Съответно за тях се намериха пеперуди,които влагат време и чужди финанси в силикон,фитнес,пилатес,Дубай,шопинг- това са половинките на горните отличници и на баровците с доходи от съмнителен бизнес...Бракът за всички тях не е отговорност,а прищявка

3

Анонимен

преди 6 години

Тая статия е много поучителни за ЖЕНИ. Че изобщо не знаят, куде се намират. Не траят никой....понеже са еманципирани. Втората част стават самотни майки и почват да се излагат 10 пъти повече от тийн.

2

Анонимен

преди 6 години

До 1 - Говори за себе си. Аз ги подбирам сираци.

1

И най-важното

преди 6 години

Изграждаме си стратегия за отношения с тъщата/свекървата!