50

хахахааааа

преди 5 години

До Анонимен 49 "остава една азиатска клоака"..........а ти си голямата дупка

49

радев

преди 6 години

До Анонимен а ние джендърска територия

48

Анонимен

преди 6 години

Със или без спорт Русия си остава една азиатска клоака.

47

msc

преди 6 години

До АнонименКого да сме викали през 44 бе?Тогава е ГОЛЯМАТО война и трети украински фронт минава от тук просто защото сме на техния път.Знаеш ли колко се е интересувал Сталин дали сме ги викали?Почне ли голямата патаклама го отнасят по правило малките.А.... или пък Великобритания колко се е интересувала от ИНТЕРЕСИТЕ на България...За САЩ да не говорим....Най голямата вина е в народа който с изключение на Стамболийски например редовно е избирал престъпници.И после -защо стана така?

46

Анонимен

преди 6 години

Само защото Путин не целува зад.ници е дивак? Ей, коментиращия, избърши си устата, че е омазана с кафяво. Нямам търпение да дойде световното в Русия, ще гледам с голям кеф - и заради спорта, и заради добрата организация, и заради факта, че политическите бълвочи ще останат на заден план.

45

Шскс

преди 6 години

Спортът се излолзва като политическа бухалка от както е създаден.Справка древните ол.игри до последната зимна олимпиада с политическите допинг скандали.

44

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 43От кога Америка е държава?Знаех, че е континент, даже два Северна и Южна. Ако си имал в предвид САЩ, ок.

43

vlady

преди 6 години

България също е бойкотирала европейските първенства между 1972 и 1992г. както и световните преди 1962г.

42

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли коя страна е на пьрво място по купени билети на световното по футбол в Русия ??? Правилно не знаете и аз не знаех но вече знам ще кажа и на вас АМЕРИКА !

41

ТHE Патриот

преди 6 години

Янки дудълите в чувалче и зад океана и всичко ще си дойде на местото :)!

40

Мнение

преди 6 години

За бойкот са само тези, които не се интересуват от футбол. Те и без бойкот пак няма да гледат...

39

Българин

преди 6 години

Тинев,Можеш да изброиш още 50 точки, по които САЩ са виновни, но има други 50 точки, по които виновни са руснаците. Агресивното и диктаторско поведение е типично за всяка световна сила - винаги е било така, така и ще бъде.Ние, от друга страна, трябва да се радваме, когато едната и другата страна са в здрав баланс. Т.е. и да мразите американците, радвайте се, че са силни. Същото важи и за руснаците. Защото наруши ли се този баланс, става страшно. Историята казва достатъчно по този въпрос.

38

Тинев

преди 6 години

Само няколко въпроса по отношение на убийствата и борбата за мир:1. Кой изби коренното население / индианците / в Америка?-Русия ли?2. Кой се гаври и изби милиони *** в южните щати на Америка?-Русия ли?3.Кой подпали цял Виетнам с ***?-Русия ли?4.Коя ЕДИНСТВЕНА страна използва атомната бомба?-Русия ли?5.Коя страна излъга за химическите оръжия на Саддам Хюсеин?-Русия ли?6. Коя страна се отказа ВЧЕРА от договора за ядрената програма на Иран?-Русия ли?Само няколко въпроса.789

37

Анонимен

преди 6 години

До 33Кой хвърляше бомби над Варна ? Кой влезе 44та през Дунав , без да сме го викали ?:))

36

Анонимен

преди 6 години

Хихихииии.Офшорните счетоводители от Панама биха шута на техните американски създатели.Сега панамените шапки ще ритат на световното,а каубойските ще кибичат пред телевизорите.

35

33

преди 6 години

До чарлиПроучи причината за бомбите в Сърбия и благодари че си жив защото за миг изпревариха руските убийци.

34

Анонимен

преди 6 години

Тук лицемерите твърдят, че спортът не може да бъде използван като политическа бухалка. През последните няколко години западните бандити непрекъснато го използват като политическа бухалка срещу Русия.

33

Анонимен

преди 6 години

ДО 31.Знаеш ли откъде ми минава,че пъпчив пубер като тебе няма да гледа световното.Аз и милиарди хора по света пък ще го гледаме.Яд ли те е.И прочети пак баснята за лицицата и киселото грозде.

32

чарли

преди 6 години

До Анонимен:Кой хвърляше бомби над Сърбия ?

31

Анонимен

преди 6 години

Юрото казва, че не спира да отправя критики към Москва, задето не се придържа към задълженията и правилата на Съвета на Европа. Юрото пак лъже. Юрото лиши Русия от право на глас в Съвета на Европа, а в отговор Путин лиши Юрото от многомилиарден членски внос. Юрото се разсополиви, прехапа си езика и спря да отправя критики към Москва, задето не се придържа към задълженията и правилата на Съвета на Европа.