36

Каравана

преди 6 години

В омв софия, люлин преди 2 седмици дизела беше 2.40 лв.

35

ХА-ХА-ХА

преди 6 години

МИ НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ, КУПУВАЙТЕ ОТ ШЕЛ. ХЕМ БЕНЗИНЪТ НЕ Е РУСКИ, ХЕМ ЦЕНИТЕ СА БЕЗУМНО НИСКИ.

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ СЪЗДАВАТ В МОМЕНТА ИРАНСКА КРИЗА, КОЯТО ЩЕ ВДИГНЕ ЦЗЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПОНЕ С 30 %КОЕТО Е ДОБРЕ ДОШЛО ЗА РУСИЯ.

33

до32

преди 6 години

не луд който яде баницата а който му я дава, нали щяхте да я убивате Русия с ниски цени на петрола...да ама си спестявате истината, че ниските цени удариха яко шистовия добив в САЩ . Всяка цена под 60$ налага да се спира добива щото е на загуба, така че не казвсй че Русия била ревала за високи цени, бай Дончо прави изпълнения с Иран за да качва цената, че какво да ги прави ибаче тез шистови инсталации и работягите в тях...

32

ХоХо

преди 6 години

"...урожай за бензиностанциите" и мана небесна за Горския ! По-високи проходи от акцизи, ДДС и др.

31

Алекперов

преди 6 години

Охааачка (потривам ръце ) е сега как ще напълня карманчетоооо. И оня парапитек Бойко заедно с В. Златев да внимават в картинката, чеее ...... Ай сик/тир и данъци искали да им плащам. На коленеееее аз съм Цеко с балтоня !

30

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме, че русия беше първата заревалаа за куртелаа ОПЕК да спрат добива на гориво и да вдигнат изкуствено цените. Е честито любимцитее на много от вас ...сега чакат да си плащате по 2.30 горивото , а те да строят ракети :))) Като ви е толкова акъла.

29

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сравняваме цените на петрола и цената на горивата през 2009 и 2018. поглеждаме кой е собственик на единствената българска рафинерия. виждаме опростените задължения на западнокавказката област в русия и стойността на подарените оръжейни системи на братски дръжави. взривяваме мандри. Да здравстувет!

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазликата е 60 долара за барел, което е 60ст. за литър. Какво не се връзва.

27

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

руските ресурси : петролът поскъпва. зомбитата в задунайская: очаква се шоково поскъпване. лукойл : а така, нали искахте демокрация! рамзан кадиров: а нека плащат здраво маймуните, не се става така лесно човек...

26

az

преди 6 години

Като стане по 4лв. литъра ще се замислят вече дали да карат. Особено ако вдигнат и цената на газа, метана и олиото, вече съвсем.

25

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

алтъне, урожай кво е? реколта дето расте по разораната целина?

24

младен

преди 6 години

До azЕ нема да намалеят. Българина може да не яде ама ша си вози дирника наляво на дясно.

23

До СатаНАТО

преди 6 години

За съжаление е така! Шофьорите са тези които пълнят бюджета на Боко! Те са най-лесни за доене - актове и фишове за щяло и нещяло, граждански, прегледи, луди данъци, винетки, такси и гориво, нищо че в горивото си слагат пътния данък, още веднъж те брулят!Та пешеходците и въртипедалковците с нищо не допринасят и логично шофьорите трябва да имат повече права и предимство пред тях!Който плаща, той поръчва музиката!

22

az

преди 6 години

Ох дано да го дигнат, че да намалеят *** по улиците.

21

MaйMyнaтa

преди 6 години

До Иванчо+МарийкаКви електромобили бе, първо да измислят добра батерия за телефон, и тогава ще се карат масово ел.ппс-та

20

СатаНАТО

преди 6 години

Пешеходците и въртипедалковците са хора без работа. Икономиката се движи от шофьорите.

19

СатаНАТО

преди 6 години

До ТръбаДа, аз съм такъв карач. И гледам с презрение въртипедалковците. Аз имам две колела освен трите МПС и карам каквото ми е кеф.

18

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Голям страх ги тресе от електромобилите. Не толкова петролните магнати а самите производители на автомобили. Понеже електроавтомобилите са толкова опростена версия на сегашните коли, че ще започнат да се произвеждат във гаражи. Помнете ми думата.

17

ДС

преди 6 години

Пълни глупости. Това така ще тласне напред електричките че им е бедна фантазията.