47

"-"

преди 6 години

Глупостите на поредния пишман анаЛизатор.Кимчо спечели "шахматната партия" срещу Тръмп.Възможно е да тръгне по пътя на Китай и да поразхлаби "колана" в С.Корея.НО да тръгне срещу Китай е чисто самоубийство, имено Китай е гаранцията му, че той няма да свърши като Кадафито и Садамчо.Кимчо никак, ама никак не е глупав, както може би си мислят някои европейски пишман анаЛизатори, които на всичко отгоре понятие си нямат от азиатската култура.

46

ккк

преди 6 години

До Анонимен35А Русия ни взима по 7 милиарда.Заради кой умират въпросните българи е спорно.

45

ееее

преди 6 години

До Сега45Границите са отворени.Никой не те спира.Щом не ти харесва - заминаваш където ти харесва - Пхенян, Москва, Берлин, Вашингтон.Кво само стоиш тука и мрънкаш?Угодия за всички няма, ама поне никой не те разстрелва ако речеш да си тръгнеш.

44

ДЕДО ТИ

преди 6 години

До Марешки ви разкри ХОДИ НА ПРЕГЛЕД ЧЕ СИ ГО ЗАКЪСАЛ

43

дедо Ташунко

преди 6 години

Ким е швейцарски възпитаник, говори няколко световни езика и си играе игричките. Във всеки случай има повече акъл от Цецо и Боко.

42

Сега

преди 6 години

До до 30Сега не умират от глад без купони и режим на тока, нали? Че стана невъзможно хората да си плащат сметките за ток, вода! Че водата стана 3 лв. куб. на места без да има пречиствателна станция! Колко хора се самоубиха поради невъзможност да си плащат сметките? Нека някой ми обясни как се живее в София на МРЗ, върху която се начисляват всички осигуровки и в крайно сметка получаваш около 450 лв! Пресмиваме се на други, а не знаете колко ни пренебрегват и на запад и на изток, че не ни уважав

41

Анонимен

преди 6 години

Тръмп в ролята на Никсън, който някога се сближи с Китай и удари руснаците. Сега Тръмп се сближава с Ким и удря китайците...

40

сиго

преди 6 години

по-логично е да работи с Япония за сдържането на Китай, а не с Америка.

39

до 30

преди 6 години

абе , кога са измирали от глад деца бе? Ти ли за глад говориш? Да ти припомня ли режимите на тока, на водата, купоните?

38

тоя 37

преди 6 години

спрете риуската пропаганда, че ще пеете не пред български, а пред европейски съд!!!! Много гаден манипулативен пост! Не бе, руските мекерета ги крадете тия милиарди, отдавна опоскахте България!

37

добър анализ

преди 6 години

но малко преувеличавате журналята - та това е една Румъния по население, може би и по площ. Чак пък толкоз. Имали бомби. Че кой няма.

36

Анонимен

преди 6 години

Изсмукано от пръстите е цялото това писание...

35

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета. Всеки един комунистически режим се интересува само от собственото си оцеляване и възпроизвеждане!

34

Анонимен

преди 6 години

Всяка година ЕС ни дарява с 3 млрд евра - благодарение на тях, всяка година измират 140 000 българи. СЛАВА НА БРЮКСЕЛ!

33

Анонимен

преди 6 години

Ега ти тъпотиите в тая статия. Още от заглавийцето:)Ким бил се страхувал от доминацията Китай(???) Вий у ред ли сте бе? От коя газета преписахте тая безмислица?Та нали Ким точно на Китай ще разчита ако наистина се денюлиезира, да го пази.И най-големия ***, знае че на Ким целта ще му е да изкопира китайския модел.Аман от фейк нюз!!!

32

Марешки ви разкри

преди 6 години

Без да иска , варненския агент на Русия ни показа реалната бройка на русофилите в България.А тя е доста малка и жалка , почти двеста хиляди били , но бедни всички те били(само към сто от тях милионери от закуските били).Всяка година Русия ни краде с един до два милярда евро , а Европа три милярда ни дарява.

31

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Толкова много глупости само пълен, завършен платен ***..т може да надраска. А още по голям е този който му ги разпространява.

30

Трак до 30

преди 6 години

Ужас , на всеки ъгъл деца агонизират от глад , а Сорос ги рита и се смее.Добре , че после Путин минава и кифлата си им подава в устата на децата.Сорос дава по сто евро за детски главички и мъртви пенсионери.Ужас братя , само в Русия е спасението , България е със Сорос в комбина.Даже и Левски от Сорос е купен , а Ботев е негов агент.Ленин азбука ни даде и от дупките в земята ни извади.Алах Ленин акбар

29

Анонимен

преди 6 години

При социализма преди 89та деца в България не умираха от глад.

28

Опорни Точки

преди 6 години

Нас не ни интересува Тръмп, Ким и тем подобниние искаме вечна дружба между БКП и КПСС и Бояршник ... и бахур искаме