12

Анонимен

преди 6 години

Вие сами себе си лъжете с фалшивата система на "Българското гражданство"- 99% от Българчетата ходят на детски ясли,99% от ромските деца не ходят!

11

Ликвидация на МОН

преди 6 години

Последните години командвани от терористи служители в РЗИ принудиха ВиК да отравя жестоко всички питейни водоисточници..пишат глоби ако водата не е отровна.НЯма неотровен българин.Деца хранени с хлор токсични канцерогенни разтвори течащи от чешмите развиват специфични трайни нелечими увреждания вкл пред ракови..Ако детето Ви боледува вкл с настинки,болно гърло,кихане кашляне..Съдете престъпниците от МОН>

10

Тровят с ХЛОР децата

преди 6 години

В яслите разболяваха тежко и завинаги всички деца с хлор токсични водни разтвори.Образуваните с белина и тризон бойни отровни химически газове отравят и досега трайно всичко деца..Облаците се вдигат до 135 сантиметра от пода.цел трайно поразяванен а горни дихателни пътища ..Зачервени гърла,болни сливици,бронхит ,пневмонии,астма,развалени зъби,левкози и диабет с а най честите поражения от хлор токсични газове на малките и по големите деца.Сега облъчват и с камери..

9

Анонимен

преди 6 години

УДИВИТЕЛНИ СА ИЗВОДИТЕ- РАБОТНО ВРЕМЕ- 6.30 ЧАСА ДО 18.30ЧАСА- 12 ЧАСА РАБОТИ С ДЕЦА, КОЕ Е НЕУДОБНОТО, В НЯКОИ ГРАДОВЕ ТАКСИТЕ СА 48 ЛВ- ДЕЛЕНО НА 21 ДЕНА, ДЕЛЕНО НА 12 ЧАСА, 0.19 ЛВ НА ЧАС, ТУК Е И ХРАНАТА,ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДО 19 ЧАСА, ГРУПИТЕ 30+.

8

Makedon

преди 6 години

Kakvi jasli be.....sekoj den virozi , voski i kozni bolesti

7

Родител

преди 6 години

Какъв Герб,бе малолетници,най много ясли и детски градини се построиха в последните години.Но в София се напълни с ,,гости" и не стигатДечурлига смо.тани и за пенсии и за ясли не сте в час но си съскате и плюете.Оставете на нас да преценим,вие си гледайте уроците-Д.р.и.с.л.ьо.вци!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Герб не са некадърни да крадат. Просто са шайка.

5

Анонимен

преди 6 години

Народ от генетични миячи, берачи и измкяри. Каурска изметт.

4

Boko bo

преди 6 години

Тези данни директно пред очите на Цветанов и Борисов. Няма комунисти тук за да се оправдава. Всеки един доклад на ЕС показва пълната некадърност на тази мафиотска шайка наречена ГЕРБ.

3

Милена

преди 6 години

Има си баби и дядовци за да го гледат,докато ние работим.Защо да го пращам на ясла или детска градина?Да се разболява всяка седмица ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Напротив, много е евтино, моето дете ходи и съм много доволен.

1

az

преди 6 години

пълни глупости... защо не проучат как стои положението в Англия например... където безплатната градина/ясла започва едва след като детето навърши 3 години и то има право да ходи само по 15 часа на седмица. Иначе преди тази възраст детските ясли/детегледачките са доста скъпи. Сигурно пак за това проучване в България са вземали за целева група на проучването нашите *** сънародници