70

Анонимен

преди 6 години

Ердоган сам ще падне в прораста. Силен спад на Турската икономика. Голям външен дълг. Безценна ТЛ. 4.50 Тл.= 1 долар. Очаква се срив. С викане по митинги и хулене на съперниците до тук. Ще направи всякакви фалшификации за да спаси кожата си спечелвайки изборите, но без икономика и огромен външен дълг не става. Сигурно парите му са във валута и чужбина, като на Гькчек, с които пари + парите на Зарраб би могъл да изплати вн.дълг на страната си. И т.н.

69

Анонимен

преди 6 години

До хах Започни от Мюнхенският договор , после подялбата на Чехословакия от Германия и Полша ! Не е зле .

68

Анонимен

преди 6 години

Яваш ба мечооооо

67

Анонимен

преди 6 години

Целта на Ердоган е да притежава цялата власт и да заличи ограбеното през годините и ликвидацията на турската икономиката.Лирата падна до 4.50 за долар. Използва всякакви приоми - арести, държавната и заплашените със закриване частни телевизии, въведеното извънредно положение, ходжи и имами, религиозния фанатизъм, държавни служители и средства, така също и правосъдие и ЦИК. Диктатор и половина, американски агент.

66

хах

преди 6 години

До Български БългаринНе е зле да почетете малко повече история или подялбата на Полша, окупацията на Литва, Латвия и Естония, и нападението над Финландия наричате отбрана ?

65

Анонимен

преди 6 години

Какъв Ердоган сънуват от ЕС- не могат да се справят с поляците и унгарците и изобщо вишеградците. Ще трябва нещо ново да се измисли като отношения, ама честно и без лицемерие, така, че всеки да има шанс за развитие.

64

Български Българин

преди 6 години

До 67. Да де само където Русия и в двете световни войни е защитаващата се страна, а не агресивната. Не Русия започна войните и не Русия хвърли две атомни бомби над Япония.

63

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 63 Това което си написал, важи с още по голяма сила за Русия.Не мислиш ли?

62

Инжинеро

преди 6 години

До историкГермания си е Германия, но само глда как Великобритания напуска съюза и как източно европейските държави и се перчат с балона на национал-популизъма....

61

Български Българин

преди 6 години

До 63. С една огромна разлика. Че Германия е Велика сила. Най- технологичната нация на света. А Турция е регионална сила

60

БЕЛИЯ БАРОН

преди 6 години

До 63По скоро ердоган е като някой ислямски джихадист от ориентала, който мрази християните, белите, европейците, запада, и проповядва ислямски тероризъм....

59

Анонимен

преди 6 години

Както никой не е могал да надвие Хитлер в Германия през 30-те години на миналия век, така и сега никой не може да надвие Ердоган в Турция. Общото между двата народа (немския и турския) е че те се поддават на масова психоза. Не виждате ли приликите между митингите на Хитлер и митингите на Ердоган - масовост, знамена, символи, кряскащи речи? Хитлер преследва евреи и комунисти, Ердоган преследва гюленисти. Важното е да имаме враг, който ни обединява!

58

ХХХ

преди 6 години

До Св.ЯстребНевъзпитано същество! Или ПРОДАДЕНО!!! МАЛОУМНО! ОМРАЗАТА те е обсебила , ГОРКОТО СЪЩЕСТВО!!!!Драги читатели, сега ще освирепее и още повече ще докаже, че е жалък, с отговора, който ще ми напише!!!

57

ХАИРЛИЯ ДА БЪДЕ!

преди 6 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАНСпасявай си и Ромелията от съединението!

56

историк

преди 6 години

До СоциологНима ЕС ще се разпадне с този мощен локомотив - Германия? Тогава е свършил и света!!!

55

до Авторката

преди 6 години

Камелия що не триеш неуместните коментари , или вие нарочно така

54

поне кажете!

преди 6 години

До МнениеНашите освободители - дупе и *** с нашите поробители и обединители.

53

Социолог

преди 6 години

"Няма ненаказано добро".Ако не беше Ердоган на власт Турция нямаше да се набута да храни 3,5 милиона сирийци над 50% от ,които кюрди.Щяха да ги пуснат към ЕС,а знаем ,че ЕС започна да се разпада след вълната от 1,5 милиона сирийеца (Брекзид,неонационализъм в управлението и тнт..)

52

анонимен

преди 6 години

докато султаньт е на власт турция няма да види ес визи и пари

51

Мнение

преди 6 години

Никой не може да надвие Путин , Ердоган и Борисов.Кво да правиш? Съдба!