8

Goat

преди 6 години

Наказателна отговорност трябва да се въведе, преди държавата да я разсипят с безотговорни кредити!

7

Имотен балон в София

преди 6 години

Нормално ,светата троица-банки,имотни агенции/брокери/ и строителни фирми надуха нов имотен балон в София и България !Ценитр на жилищата са завишени с над 30%,40% над реалните им стойности !

6

Анонимен

преди 6 години

Може би и преносимия климатик ми пречи да го търпя че ми бучи всеки ден ко мшо ама аде нали сме хора

5

Анонимен

преди 6 години

Затова да попитам средков дущеряти като главен архитект на град ловеч колко ли открадна по санирането та не стана а мили мои госпожа средкова визирам

4

Анонимен

преди 6 години

В Гемания ако си работодател и не плащаш заплати,данъци и осигуровки-ЗАТВОР,няма политическа принадлежност или прехвърляне на фирми на клошари.

3

Анонимен

преди 6 години

Бизнес кредита на детето ми в Германия е с лихва 1%.срещу бизнесплан защитен и изготвен от финансов консултант със строги правила и ежемесечен контрол от банката и финансовия консултант и данъчните служби на Германия.Само месечно таксата на счетоводно обслужва на на счетоводител и отделно финансов консултант е по 12 000 евро на всеки отделно ,има контрол от здравни каси и лекарската гилдия.Няма политическа обвързаност -само работа,отчети и контрол,ако не изпълняваш правилата -ФАЛИРАШ.

2

Анонимен

преди 6 години

докато не се приеме наказателна отговорност в нк за лихвари, за съзнанетрното и умишлено раздаване на невъзвращаеми кредити, никакви "предупреждения" на бнб няма да хванат декиш!

1

Частник

преди 6 години

Добре де ,ами ние селяните с биопродуктите ще има ли кредити като в Duetschaland 2%.