12

firebg

преди 5 години

Палеж!

11

Анонимен

преди 6 години

Всичко може да е.Конкуренция,сплашване,рекет,за да се замете кражба и т.н.Обикновено в такива сгради се поставят сензори или друг вид противопожарни устройства,съмнявам се да е пламнало случайно.

10

Анонимен

преди 6 години

Герберастките крадци са си го запалили за са прикрият следите от кражбите си.Складът е на зетя на Цветанов.

9

Анонимен

преди 6 години

"Екип на Спешна помощ е изпратен в района на пожара, в случай че се наложи евакуация на болница "Надежда"=============================Това го казва говорителя на Центъра за Спешна медицинска помощ (ЦСМП) - София Катя Сунгарска. Тя сериозно ли разчита да евакуира цяла болница с помощта на един екип на Спешна помощ или под болница "Надежда" разбира главния лекар и секретарката му?Знаят ли какво говорят говорителите? Или им плащат за произнесени звуци?

8

Анонимен

преди 6 години

Складове горят за да се замете кражбата в тях.Професионална работа !

7

Очевидец

преди 6 години

... да си знаят, че всеки си намира майстора.

6

Очевидец

преди 6 години

Пресичах кръстовището на метростанция К. Величков, когато видях минаващи пожарни и линейка. Шофьора на една от пожарните освен сирената, държеше клаксона без да го пуска и караше доста бързо, както си трябва. През това време, някакъв *** или *** с Q5-ца застанала на средата на кръстовището реши, че няма много смисъл да чака някаква си бързаща пожарна и тръгна да я натиска и засича точно като минава. Просто отбелязвам, че не сме народ, а *** и, че простаците качили се на нови джипки трябва

5

месара

преди 6 години

някъде чух че цените им били по ниски. дали заради това склада се е "самозапалил ", или някой "клошар" е изпуснал фас, или е станало "късо", или.........?

4

Анонимен

преди 6 години

Голем праз. Да изгори до основи. Сигурно е на някой мафиот, народен кръвопиец.

3

Анонимен

преди 6 години

Важното е че сме стабилни.

2

Анонимен

преди 6 години

Пращайте баш пожарникаря на републиката.

1

шматка

преди 6 години

.....съобщи БТВ преди два часа...