5

К.Георгиева

преди 6 години

Няма значение септемврийска или октомврийска!Те не правят нищо или пет за четири,нещо което не носи пари!Всичките им нимера са за пари!Мили,кротко учтиви!Работят само за пари!Домскинска работа,готвене ,колкото да не е без нищо!Лицемерието им е на висота ,учтивост и имитация на любов!Няма ли пари,полудяват!Приятелски кръг,само ако има сметка!Невероятни парвенюта!Е ако искате,намерете си везна и се оженете за нея!

4

Анонимен

преди 6 години

Везна...октомврийска...я пак си помислете

3

Анонимен

преди 6 години

Може би,но има огромна разлика в характерите на септемврийска везна и тая в октомври,октомврийските са някаква отврат, така че не всеки от тая зодия е ужасен,аз съм везна,но чуя ли че човека отсреща е роден в октомври,просто бягай по далече.

2

Анонимен

преди 6 години

Три риби. Едната е ерудиран човек с добро положение в обществото. Тежка е! Другата е духовно извисена, дори като говориш с нея трудно може да схванеш високопарния и език. Третата е толкова простовата и ограничена, че с поставени граници на някой невеж хлапак.Хората са много различни независимо от тяхното звездно небе. Това с зодиите не е много важно, ако искате да бъдете с някой човек. Всичко е строго индивидуално.

1

Анонимен

преди 6 години

Едната е везна и другата е везна всъщност три познавам везни. Едната от врата те "сдъвква смачкана и изплюва" в ругатни и непрязън. В мощни крясъци. И е рускиня. Нищо против просто правя съпоставка между хората от една и съща зодия и различна общност. Другите са българки едната е живяла в чужбина, а другата везни още живее там. Тази където живее в чужбина е друга" бира" над нещата.Тази където е живяла в чужбина и е везни спокойствие струи от нея.Това си е до средата на израстване, възпитанието.