19

до 2

преди 6 години

До Хм...След няколко години ще разбереш какво ни интересува... Да не мислиш, че сканирането на ириса е технология, създадена за бежанците? Гледай Гатака, чети 1984... Най-кошмарните предвиждания на футуролозите за тоталния котрол на глобалистите са на прага ни и думкат по вратата

18

Анонимен

преди 6 години

Хуманитарните служби да върнат бежанците,откъдето са дошли и да им помогнат,да изградят държавите си отново.

17

Анонимен

преди 6 години

...А заглавието кърти мивки!

16

Анонимен

преди 6 години

Оффф,пак ли ти бе?!?Свършиха хапченцата ли ?

15

Digital teror има

преди 6 години

съседка пристигнала от София изпада мигновенно в остър видим стрес при споменаване на близки роднини иска да ги убива и дава на полицията защото в тяхната им стая намерила нова мека мебел..Искривяването на съзнанието е видимо мигновенно след запитване какво правят децата и..

14

Digital teror

преди 6 години

У нас имаме стотици хиляди деца тежко повредени от често пресканирване на ириса от нагло престъпни камери инсталирани от масови убиици в ясли,градини и училища..децата имат трайни нелечими увреждания.Появиха се жертви на ДИГИТАЛЕН ТЕРОРИЗЪМПри споменаване на ключови думи жертвите биват мигновенно обсебвани през нагло престъпна техника/вероятно инсталирана на цигарени кутии и в телата на хората /микро чипове черни спи генератори с микроразмери..подавани с бира или храна.

13

Анонимен

преди 6 години

прочетох историята на арабите и какво да ви кажа..имало древен египет, асирия, картаген, мали, тимбукту; персите (иранците) създават уникална култура, намирайки се между гърци и индийци - математика, философия, медицина. и изведнъж се изсипва една пасмина от религиозни фанатици, неуки, зли, размножаващи се, изклала повече от половин континент, заселила се навсякъде и оттогава прави само деца, джамии и площади за бесене. затова в мароко говорят арабски, а от египет са останали само коптите.

12

Анонимен

преди 6 години

Нещо за намаляване на разплод няма ли да им тестват?

11

Анонимен

преди 6 години

Както казваше Пипи Дългото чорапче - "Колко ще ми струва да те погледна?" :)

10

до 5

преди 6 години

Аз мисля, че твоето "гърло за хранене" е много по безполезно от това и на последния бежанец.

9

Анонимен

преди 6 години

И няма ли да й повреди очите?Или горката жена е опитно зайче

8

Пурко

преди 6 години

Това се нарича лицемерие.....унищожиха държавата им но във същото време плащаш със очи...........good bless America.......

7

Сатаната ке умре !

преди 6 години

Няма значение начина на плащане, важното е, че еврейските лихвари няма да са вече посредници !

6

Тото

преди 6 години

Всички бежанци са добри докато не почнат да се взривяват по летищата. Всеки един от тези бедно изглеждащи лапачи познават минимум по един или двама терористи които поддържат и прикриват.

5

Стамат

преди 6 години

Запада е едно изчадие адово!

4

Анонимен

преди 6 години

Използват се едни пари, за да оцелеят едни лица, които в последствие ще се превърнат в безполезни гърла за хранене, и накрая ще трябва да се похарчат още едни пари. И после отначало.

3

Maks

преди 6 години

Под предтекст улеснени и модерно, масите ще са тотално контролирани. Няма да можеш да купиш нищо, ако не си част от тази система. Робството никога не е отменяно, само го разшириха за да включва всички раси - Буковски. Новия Световен Ред идва.

2

Хм...

преди 6 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

1

scott

преди 6 години

ясно вашта мамка!ШЕ ПРАВЕТУ ОТ ОТЧАЯНИ ХАРА ДЛЪЖНИЦИ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ И БЕЗ ТЕ ДА РАЗБЕРАТ. ПО-ДОБРЕ ГИ УБИЙТЕ, ШЕ Е ПО-ХУМАННО. Отколкото да им кажете, че са се хранили и са ви базнадежно задлъжнели. ако некой направи това с мен - ше го разстрелям на место. Да си длъжник и то изигран длъжник е непоносимо.