16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10България е известна навсякъде в ЕС със своите конкурентоспособни пpocтитуткиАБСОЛЮТНА ЛЪЖА!Всеки знае, че руските *** доминират НАВСЯКЪДЕ по света!Не случайно в ЦЯЛ СВЯТ рускиня е синоним на лека жена.

15

Анонимен

преди 6 години

Да станем ама с тази обсебена от Русия енергетика и пазар на горива как да стане?

14

Да да

преди 6 години

Как да наУчиш бай *** да дава качествен сървис като си му е добре у Мерцедесу. :)

13

Анонимен

преди 6 години

И целта ще я изпълним за... 2 години. Според пропагандата.Така както преборихме корупцията, оправихме безработицата, МРЗ, образованието, здравеопазването, съдебната реформа, ТЕЛК-те... остана и еврото да оправим. И ще бъдем "оправени".

12

виц

преди 6 години

"Цел за следващите 7 г.: Да станем конкурентоспособни!" - виц на деня, направо ме разсмяхте

11

OO

преди 6 години

Дообре !

10

Анонимен

преди 6 години

Че то и сега сме си най-конкуреНТО способни, няма по-конурентоспособни от българските пpocтитутки в ЕС. 90% от пpocтитутките в Германия са от членката на ЕС и НАТО България. Блазен унд фикен за 40-50 евро, най-добро качество за тази цена. Амстердам, Антверпен, Брюксел, Париж, Барцелона - България е известна навсякъде в ЕС със своите конкурентоспособни пpocтитутки, работят напълно легално и си плащат осигуровки и данъци - проституцията е легална на Запад в при демокрацията и цивилизацията.

9

Анонимен

преди 6 години

Че то и сега сме си най-конкурентно способни няма по-големи русогъзолизци от българите. Цялата конкуренция от беларуси, арменци, таджикистанци и т.н. слагаме в малкия си джоб.

8

Пари на вятъра

преди 6 години

Трилиони, 1000ди млрд-и и още толкова да дадат Китай, Корея и другите жълти ни "издухаха" и по технологии и по производство и по образование, въпреки че не са толкова изобретателни като европейдната раса. Освен това са с много млади хора. Абе... с две думи-застаряващи нации в Европа

7

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та бяхме конкурентоспособни.

6

Анонимен

преди 6 години

А бе. Вас не ви взеха евроатлатнически парнтьори да сте конкурентоспособни, а да купувате западни стоки и да ходите да им работите черната работа без пари. Те си произвеждат предостатъчно, и 100 пъти повече могат да си произведат, не им трябват конкурентоспособни партньори. Защо мислите ви лигавят с пари за магистрали, стадиони и спа центрове по селата а не дават пари за развитие на български технологии и производства.

5

Щирлиц

преди 6 години

Ще давате пари на ...."феодалните старци"?Разсипници,не ви е срам,Дянков какво ви учеше,а?

4

Група активисти

преди 6 години

Дано поне таз година Господ "да поживи"Драгалъвския крадлив ***,за туй що Родината изкормил народа си продал !

3

к0нсерва

преди 6 години

преди имахме петилетки, сега в Европейският Съюз на Съветските Социалистически Републики, имаме 7-летки и още по-компетентна номенклатука, която халюцинира водачество при СуперКомпотите, пардон, СуперКомпютрите, Другари да се поздравим!!

2

Анонимен

преди 6 години

За 30 год . нищо , за следващите 7 кеф ти риба , кеф ти паламуд . Излишнно е да казваме , че никой не вярва на предвиждания за близкото светло бъдеще .

1

Анонимен

преди 6 години

Огняне,Огнянееее,верваш ли си?Ние за 30 години не само че не станахме конкурентноспособни на когото и да било,не само че не развихме икономиката си,но съсипахме и тая,която имахме.А чуждите инвеститори,които се излъгаха да дойдат избягаха през глава от нас.Та,какво казваш ще стане през следващите 7 години?