70

STOP на МОЛовете

преди 6 години

ЗАтворете опасните МОЛОВЕ ,АУТЛЕТИ И ПОДОБНи препоръчва ЕВРОПА Срочно.Ползват обемно прецакваща техника за обезпечаване на свръх печалби.. НАправете тестове за три дни работа

69

Към 2018 април

преди 6 години

В Северна България хиляди населени места броят години до пълна ликвидация..

68

НЕМА ХОРА В BG

преди 6 години

Ne ни трябват вообще..Терористи на власт след 1989 ликвидират ударно народа БЪлгарски чрез доказано престъпни групировки маскирани като партии..Огромни региони са обезлюдени други са обезкървени..Блокирана е раждаемоста.човешките майки са прецаквани в училищата,яслите и градините трайно нелечимо..

67

П.Петров

преди 6 години

Дреме ми за моловете! Първо ни трябват производствени мощности, технологични паркове, центрове за разработки, качествено образование. Като има какво да се харчи и купува и молове ще има.

66

анонимен

преди 6 години

изобщо не ни трябват никакви молове ние сме 5 милиона и нямаме покупателнатаспособност на западняците трябват ни дьрвета и кислород

65

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен (65)Климатът на България е доста далеч от прекрасен, но все пак не е лош.

64

Анонимен

преди 6 години

Нормално България има прекрасен климат, така че не е зор да се крием в молове(под един покрив всичко) като северните държави Норвегия и Русия, нито се налага да се крием от 40 + градусовите жеги като в Дубай.

63

ТОВА Е ИСТИНАТА:

преди 6 години

КОМУНИСТА---ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК , НА ПОСРЕСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ!По тази логика---БКП/БСП никога няма да простят на ГЕРБ ,че вади БЪЛГАРИЯ от калта на комунизма и руската крепосна зависимост!"ВОЛЯ" на Марешки ---са само , поредното руско мюре в политиката на страната!Жена Му е рускиня , а тъста му е доставчика на евтин бензин от Русия , с пропагандна цел!

62

Delta Planet

преди 6 години

социалистите не могат да простят на ББ че строи България.Хората и след сто години ще помнят както и Хан Омуртаг че ГЕРБ начело с ББ са построили пътищата на България.А кои са социалистите|? Едни озлобени тролетарии предали се за жълти рублички.Няма я държавната ясла да се облажат и само се облизват като кебабчийски котета.

61

Щирлиц

преди 6 години

Малко са,малки и грозни.

60

Анонимен

преди 6 години

Моловете малки - но магистралите са големи .

59

Анонимен

преди 6 години

У молу идем само зимъс на топло и да ползуваме клозетот.

58

чобан

преди 6 години

идат като овци,бегат като овци,що е то? Овци!

57

А , КОИ СА ОВЦЕТЕ..

преди 6 години

ОВЦИ ---СА ВСИЧКИ ТЕЗИ , КОИТО РАБОТЯТ ЗА "БЕЗ ПАРИ" НА ДНЕШНИТЕ ЧОРБАДЖИЙ!СПОМНЕТЕ СИ ---КАКВИ СЕ ПРИКАЗКИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ГОВОРЕХА ПО ИЗБОРИТЕ!!НО ---ОВЦЕТЕ БЪРЗО ЗАБРАВЯТ!!!!ТОВА ---ДАВА ПРАВО НА ПОЛИТИЦИТЕ , ДА ГИ СТРИЖАТ И ДОЯТ , КАКТО ИМ Е УГОДНО!

56

стефчо

преди 6 години

ами нормално е овцата като излезе от завода и да отиде в мола,така се затваря цикъла и роба си знае мястото. Тя мелачката не е от вчера измислена!

55

КАКВИТО ХОРАТА...

преди 6 години

..ТАКИВА И МОЛОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!НИСКАТА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА БЪЛГАРИНА , ПРИНУЖДАТ МОЛОВЕТЕ ДА ПРОДАВАТ ***, НА НИСКИ ЦЕНИ.АКО МОЛ В БЪЛГАРИЯ ПРОДАВА СТОКИ ОТ НИВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ЕДНА ГЕРМАНИЯ--ФАЛИТА МУ Е СИГУРЕН.ПРИЧИНАТА---ПРОСТО ЩЕ БЪДЕ НЕДОСТЪПЕН ЗА ПОВЕЧЕТО ХОРА В БЪЛГАРИЯ.

54

анти-роб

преди 6 години

ти пък голем мареклия за работа се извъди,кой нормален човек иска да бачка като мириканец да му хвърлят парче хляб и кредит? Това ли е целта на живота,да бачкаш?

53

Анонимен

преди 6 години

Първо май трябва да се научим на работим, а чак след това на мол. В БГ- то малко хора искат да работят.Аако може само на молл.

52

Анонимен

преди 6 години

досега от мол не съм купил нищо,освен от карфур при ликвидацията му,когато цените си бяха реално 50%,стоките в мола са ниско качество а с високи цени а ако има нещо истинско,цената му е извън коментар,но иначе е приятно за кратка разходка и блеене по витрините ако имаш време за губене.Май като се замисля,в последно време пазарувам само от интернет и от магазините втора ръка за дрехи

51

стефчо

преди 6 години

Аз пък най-обичам селски кебапчийници и хоремаци. Друга е тръпката да хапваш и пийваш обикновени неща с обикновени хора. В мола е стерилно ,потока хора са обикновени сноби с претенции и без пари в джоба и имащи се друга класа ,хай-левъл един вид ,но обикновени мизерници. Стерилно,изкуствено и безвкусно!