67

До 71

преди 6 години

До хххПоканиха го *** за да бутне Костов баце. Добре ли ти е сега!

66

ххх

преди 6 години

До бай Иван, Много грешиш! Покани го Иван Костов, за да си гарантира изборите(беше го закъсал), ама заради простотиите си удари на камък и загуби!

65

Анонимен

преди 6 години

Защо продължавате да го наричате цар? Първо - титлата му е отдавна отнета. Второ - ставайки премиер автоматично отпада всичко друго, за посмешище пред европейските монархии! Трето - България е чиста и свята РЕПУБЛИКА!

64

Монако

преди 6 години

Никакъв цар не е този. Цар бе баща му!

63

бай Бай

преди 6 години

От този започна падението на България!!!

62

бай Иван

преди 6 години

*** поканиха царя,за да им прикрие ***&ите дупета пред Европа,както и да ни вкара в ЕС,защото един щатски долар се разменяше за 3000 инфлационни лева(наследство на зрялото социалистическо общество.След това поругаха царя,изкараха го крадец,лъжец,комарджия и други ДС БСП маниполации,идеологическа храна за неграмотни папагали,които се хванаха на въдицата..

61

ined

преди 6 години

Дъртия крадец да не се увлича в лъжите, че вече не му вЕрваме.По-добре да каже защо дъщеря му Калина е заприличала на Майкъл Джексън преди да умре, дали не и пада и на нея носа случайно?

60

То6

преди 6 години

Дедо, земай ко можеш още да окрадеш и бегай. Стига с този цар - нали си имате Боко

59

3M

преди 6 години

Дърт козел! Нали *** те доведе, какво има да разбираш!? А ти му построи стотици жилища по черноморието за да ни превзема отвътре!Не си човек ти

58

извод

преди 6 години

На Костов му трябваше втори мандат за да направи така ,че България да се отърве от ДС и живковистите ..Само 4 г и можехме да не говорим за Стефан Цанев,Доган ,Левчев ,Гранитски ,а БСП щеше да е с процентите на Атака,т е нямаше да има и Сидеров ....Всичко промени Симеон . За Бойко ,той само се възползва от краха на синята мечта .

57

Анонимен

преди 6 години

Царят е един добронамерен гл.упак. Вината му е, че домъкна бандата лондонски крадци - братя Велчеви, Ники Василев и т.н., а най-големият му грях е, че довлече чумата Бойко Борисов и така ликвидира България.

56

Анонимен

преди 6 години

Шуушана Шушана, царя те теб грабна, ще те опуха ще те възпей, ще твърди че не егей!

55

Edin

преди 6 години

До СатаНАТОЯвно е, че ти си ***.

54

Относно Симеон

преди 6 години

До Анонимен Ние никога не сме губили войни и не сме плащали репарации, ние не сме губили и студената война и затова сега сме по добре финансово от всички, най-вече пенсионерите, благодарение на Тодор Живков и генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов!

53

Обективен

преди 6 години

Царя беше много полезен за България и все още е. Сегашните политици ако имат поне малко далновидност би трябало да осъзнаят обективността в съжденията му.

52

Анонимен

преди 6 години

Аз съм един комарджия.

51

Анонимен

преди 6 години

До Относно Симеонцарските генерали послушковци и пълни военни некадърници, загубили всички възможни войни--------------- България не е губила войни. Дори в Междусъюзническата армията не се е предала и са запазени част от териториалните придобивки от Балканската - например Струмица с околностите и излазът на Бяло море. В Първата световна е отстъпила чак след като ни нападат обединените армии на Русия, Англия и Франция. Във Втората световна сме се оставили на руснаците без бой.

50

Относно Симеон

преди 6 години

Симеон е прав за себе си. Жалки са били и са царедворците-крепители на режима и най-вече царските генерали послушковци и пълни военни некадърници, загубили всички възможни войни. Заради тях сега се делим на монархо-фашисти и комунисти както Левски и ЦСКА безпричинно. Така е то, всеки народ заслужава съдбата си и всеки мъж - жената си! А наздраве!

49

Анонимен

преди 6 години

царя не разбирал кой анексира Крим.

48

боооклук

преди 6 години

Царски бо'оо'оклук разкарай се!!!Ти , синовете ти, дъщерите ти и цялата ти рода до 9то коляно. Разкайрайте се от България.БЕГОМ МАРШ В ГЕРМАНКЯ, АВСТРИЯ.... КЪДЕТО ИСКАТЕ, САМО НЕ В БЪЛГАРИЯ