12

Минувач - Филантроп

преди 6 години

Защо при импийчмънт на Тръмп, Израел няма нищо против да бъде окупирана от Русия, докато трае ТСВ и защо това е подходящата опция за Израел???:)Въпрос за Гринг.овци, Арогантни европейци и Мечки!!!:)

11

Минувач - Филантроп

преди 6 години

Инагурацията на Путин ще премине под знака на Импийчмънта на Тръмп, а това означава война, така че последният Чер.ен президент на САЩ е този, до който са съществували пълн.оценно, но с Порноманиак начело, е като с Кралски фотограф-воайор, който връчва Нобелови награди, до които никой вече не иска да се докосва!!!:)Отиде му наградата на Тръмп за мир, сега вече няма да иска да е на рандеву с руски генерали в Балтимор, преди фалшив ракетен удар в Сирия, Иран, Северна Корея...:)

10

Милен

преди 6 години

До АнгелАми понеже не можеш да разбереш, да те светна.... В една нормална държава с МОРАЛНИ ценности не е ОК женен мъж да ходи по ***. Ако все още не ти е ясно къде е проблема, значи няма смисъл от повече обяснения.

9

Анонимен

преди 6 години

10 точно така. Такива са жени са богати и щастливи, изпотяваш се е, не от копане а и пари е получила за това, сега просто иска още.

8

Ангел

преди 6 години

Не мога да разбера какво престъпление е извършил Тръмп. Правил а ДОБРОВОЛЕН секс с една прос.титутка преди 12 години и за което е платил много повече отколкото реално струва.Всяка про.ститутка е длъжна да пази конфиденциалност защото в много случаи клиентите и са женени мъже или пък известни.Имали са договор за това.Почти не съществува богат мъж който да не е попадал в лапите на алчните ***.Тръмп за разлика от Клинтън не е ходил по *** докато е Президент!

7

Анонимен

преди 6 години

Ако не са парите му, няма и да е видял жена. Налага му се да си плаща. :)

6

Анонимен

преди 6 години

До Коце кметаАко, ама не си! Гледай си среднощните канали и си избирай потенциални медоноски!...

5

Анонимен

преди 6 години

Това доказва, че е типичен лъжец, който с пари се мъчи да прикрие мръсотиите си.Добре е, че Джулиани казва пред света истината за този *** и луд клоун.

4

Анонимен

преди 6 години

До :-)Абе тази е малко по мъжки грубовата...

3

Анонимен

преди 6 години

тоя паляч0 е за затвора отвсякъде

2

:-)

преди 6 години

Лош Тръмп, лош! Не само, че е потентен на дъpтu години, но и харесва жени. Това е в разрез с евроатлантическите ценности!

1

Анонимен

преди 6 години

А на Ким Чен Ун плати 30 млрд. Но държавни пари. Те това е работодател и плащач.