8

Ликвидират нации

преди 6 години

Около два милиона Български граждани са с блокиране на всякакви доходи през лични карти много още от 1997 /като неудобни на наглите престъпници ограбващи милиарди през подставяни на власт в София../Не се допускат до избори понеже щели да гласуват против тези з а които е внушено да с е гласува по медиите чрез пси активни клипове.

7

ЗА сведение на ЧЕЗ

преди 6 години

АЛО личните данни се источват автоматично . НАгли престъпници ползват нов а техника за источване мигновенно вкл на записи от години направени с нагло престъпни съоръжения инсталирани в личните карти..Терористи командващи полицията внедряват все по жестоко вредни съоръжения вкл пси активатори,зомби обсебващи холограми,микрофони,пси генератори..

6

Асен

преди 6 години

След фалита на пирамидата на фараон Цветан Василев - КТБ, задава се нова мега далавера покрай продажбата на ЧЕЗ!!!

5

dp

преди 6 години

Да почнат да въвеждат масово вече и "директор по стойностите" (director of values, като Ian Fletcher), LOL.

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не данните,защита е крайно наложителна на нас от бивши и настоящи милиционери .няма отърване все трябва да ги храниш и поиш.

3

Анонимен

преди 6 години

Супер. Още един 'рантутник на наша издръжка. Директори ня водопад. С лопата да ги ринеш.

2

Анонимен

преди 6 години

аз от един оператор получавам по пощата сметката там има име егн адрес и ги остаат на външната врата на входа на блока на всичките комший са там

1

Анонимен

преди 6 години

Дружеството вместо да си гледа и върши работата така както трябва непрекъснато занимава Държавата и хората с вътрешните си работи . На времето подобно поведение се наказваше с повишаване в длъжност - т.е. Трета глуха .