72

Цветелина Мирчева

преди 6 години

73 не съм казала, постъпката и не е безотговорна и тя си плати за това, но смятам че коментарите написани тук са крайно излишни. Когато обиждат и хулят един загинал човек по леко ли спят, по лесен ли е живота им? Аз не смятам, че това е начина и това е голям проблем на обществото ни. И само да допълня, че тя беше изключително умно момиче бяхме колежки в университета и тя имаше отличен успех!

71

Анонимен

преди 6 години

72 приятелка ти е, млад човек, но за съжаление, ЖИВОТЪТ НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ. Приятелка ти е подценила риска въпреки предупрежденията, като жена останала без майка на 6 г. ти казвам, че този неопрадван риск, който е поела. Това дете ще расте без майка.

70

Цветелина Мирчева

преди 6 години

Вили беше един прекрасен човек, които не заслужава всичко това което се пише като коментари. Да не би всички вие да сте безгрешни? Или е по лесно да се правите на много компетентни по въпроси за които не ви се иска мнението!Вилислава беше страхотна майка и приятелка и е ужасно, че заплати тази висока цена за грешката си. Замислете се ......... никой не е безгрешен и застрахован утре може вие да сте ва нейното място !!!! Почивай в мир прекрасна

69

Анонимен

преди 6 години

Който си няма акъл... с превишена скорост, без книжка и без каска! Е, каквото търсила, това и намерила! И това било майка, т.е. уж отговорен човек!

68

Анонимен

преди 6 години

Поработва докато е в майчинство????!!!! Поредната "майка шмекерка"!!! Има АТВ, без каска, протектори??!! Освен в България, не знам на друго място АТВ-тата допускат ли се по пътищата и съответно регистрират. Те са на пикапа и хайде на поляната. Ако си бе гледала детето и съпруга нямаше да й се случи това на тази кифла. Както и на онази с БМВ-то, зарязала детето си и отишла да следи баща му с коя е в Благоевград.

67

Kiro X

преди 6 години

Ако "полицая на селото" и е правил "забележка", то той трябва да бъде уволнен дисциплинарно (без 25 заплати накуп) и да бъде подведен под съдебна отговорност с криминални обвинения за убийство поради грешни професионални действия!

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78Никой не заслужава такава съдба! Дано да се поучат живите от нещастието което се е случило. Няма смисъл да виним момичето при положение че е заплатила с най-ценното в случая! За нея всичко земно е свършило.

65

Анонимен

преди 6 години

За никой не е тайна че през пролетта на жените нещо им става,направо откачат някои,дори и най тихичките. Сърбеж ли е,какво е ,женска му работа.Някои от по младичките даже с мъжете си до тях,се заглеждат с едни такива влажни очи,кат на малко малаче.

64

СатаНАТО™

преди 6 години

За яздене на нерегистрирано атв трябва да се влиза в затвора.

63

Пак съм аз

преди 6 години

Много красиво момиче, почивай в мир.

62

Анонимен

преди 6 години

Трагедия за роднините, а тук изказванията не ми се струват много уместни. На всеки може да се случи да сглупи по един или друг начин и да плати висока цена за това.

61

Ххх

преди 6 години

Много са се разпищолили малките ... Лично познавам поне 10-15 дечурулиги където карат мн мощни Атв-та.Лошото е че са опасни за околните

60

Анонимен

преди 6 години

ТПЗ. Ама понеже на село всички сме роднини, няма кой да я изпее на милицията, щото после цял живот ще те гледа накриво.Ако я бяха изпели - поне щеше да е жива. А сега хич не ми е жал. Естествен отбор.

59

Радослав

преди 6 години

Имаше рефрен "Скоростта убива"време е и за "Глупостта убива"

58

Анонимен

преди 6 години

До boje bojeАко е моя дъщеря и не желае да разбере какво и се говориизлита през балкона без АТВ!!Хайде стига с компромисите че това е причината държавата да е в руини а един главоч от Банкя да се прави на премиер.

57

наблюдател

преди 6 години

Нека Бог да и прости безотговорното поведение от което ще страда детето и всички близки !

56

:(

преди 6 години

Нямате елементарна култура, "журналисти"! Как можете да пишете така за загинал човек?Размазала се???? Поне малко уважение имайте към покойната, а и към близките и!Жалки сте!Защо не сте така смели, когато трябва да разкриета корупцията в правителството или да проведете журналистическо разследване за някоя мутра???? Жалки сте!

55

Анонимен

преди 6 години

На провинциалите акъла им е колкото на една кокошка.Летят като чук без дръжка а после ...Въййй ко мЪ направи ти вЪ...

54

Анонимен

преди 6 години

Това АТВ-то е опасна работа. Особено както нямат диференциал - мислиш си, че завиваш, а то продължава напред.

53

Истината някъде там

преди 6 години

Значи искам да помоля хора с повече стаж на АТВ-та да се изкажат ако може... Аз съм се качвал на такова чудо 5-6 пъти и не претендирам грам да съм обективен, бивш моторджия съм и на мотора се чувствам абсолютно в свои води и не ме е било никога страх, НО когато подкарах тия АТВ-та при 50-60км ви казвам нещата са направо страшни, какво остава за 100..идеята ми е, че се пишат пълни глупости от тези "разследващи" за тия 100км от жена без опит.. И междодругото и с 50 можеш се размажеш в дърво челно!