43

www

преди 6 години

ЗА ЕДИН БЕЖАНЕЦ 1000 ЛВ ЗА ЕДНО БЕЗДОМНО КУЧЕ 300 ЛВ ЗА ЕДНО ДЕТЕ 40 ЛВ НА МЕСЕЦ - КОЛКО Е ЗАГРИЖЕНО НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА....

42

1234

преди 6 години

До НАЙ-ПЪРВИЯАко изберем тебе, ти кво ши направиш повече?Ще раздаваш милиони ли?А отде ще ги вземеш?

41

Анонимен

преди 6 години

Къде ги тези деца?По парковете повече кучета, отколкото деца,(за съжаление някои, доста невъзпитани)

40

Анонимен

преди 6 години

Свестните бягат за да живеят търтеите на гърба на малкото останали работещи. И Бойко призовава младежите на европа да правят деца!? Утре ще разбере, че не се плащат детски и ще пита КОЙ е този бездушен чиновник, допуснал това! И така - по всеки наболял въпрос се играе същата сценка. ОСТАВКА!

39

НАЙ-ПЪРВИЯ

преди 6 години

10 ГОДИНИ РАЗРУХА, ТЪРПИ НАРОДЕ, - "ТОЙ , МЕ КЕФИ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО". ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ, ОЩЕ 10 ГОДИНИ.

38

ген. Пешлеевски

преди 6 години

Само Строителни воиски ще оправят България. Работа ще има за мънго джери до края на дните му.

37

Анонимен

преди 6 години

Държавата сме всички ние и до като не се смени системата само ще се сменят играчите.

36

Анонимен

преди 6 години

Разберете, ако вдигнат надбавките онея *** *** ще започнат да раждат още повече. Изходът не е в плащане на високи детски, а в изселването на маймуните.

35

мммммм

преди 6 години

До Голяма грешка, майкиAма по някой път, съдбата им поднася лоши карти. московски и плевенлиев

34

Анонимен

преди 6 години

Писна ми да издържам социални ***. Защо човек учил, образовал се, с кариерно развитие трябва да се чувства неудобно пред собствените си деца и как да им обясни, че държавата ги дискриминира. Борисов, Цветанов, Караянчева да чуят и разберат, бащите на тия деца са възпитани и търпеливи, но тръгнем ли да отстояваме правото на живот на децата си....... ей богу ЕС ще ви се види малък.

33

дебел депутат

преди 6 години

в България се живее прекрасно :)

32

мен

преди 6 години

До анонимен 27 не само върху бялото население а върху почти цялото население на страната

31

А

преди 6 години

ББ СЛЕД 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ РАЗБРА ЗА ХРАНИТЕ,СЕГА Е СВОБОДЕН В МИСЛЕНЕТО СИ И МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ С КОЛКО ПАРИ СЕ ОТГЛЕЖДА ЕДНО ДЕТЕ,ЦЕЛИЯ РАЗХОД,ДА УМНОЖИ ПО БРОЯ НА ДЕЦАТА КОИТО СЕ РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА И ЩЕ РАЗБЕРЕ КАК СЕ ОТГЛЕЖДАТ И КОЛКО ТРЯБВА ДА СЕ ОТДЕЛЯ ОТ БЮДЖЕТА,СТАНА МНОГО СЛОЖНО,НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕ.

30

Анонимен

преди 6 години

Всеки добросъвестен работещ данъкоплатец трябва да получава необходимото за нормален живот от държавата. Всеки неработещ пapaзит, престъпник, убиец, телефонен измамник, крадец, негодник, педофил, продавач и купувач на гласове, затвор и поправителен труд, в полза на обществото.Комуто не се харесва това, да си търси друго място. България е свободна държава и всеки има право да я напусне, когато пожелае. Пapaзитите/педофили наричани незнайно защо "български граждани" нямат място в нашето общество

29

Анонимен

преди 6 години

А защо не показахте бащата на Младенчо, който е в будна кома след ваксина, което е доказано в чужбина, разбира се, защото българският лекар все не е видял и не е чул? Колкото повече неглижирате проблема с ваксините, толкова повече ще ескалира, не разбирате ли?

28

Анонимен

преди 6 години

Първо избирате най простият който го разбирали по простите после ве вайкате,!!!

27

Ама

преди 6 години

Ако сега имо избори, ще гласувате за Борисов 4, нали. Е...

26

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията в текущия си вид е геноцид върху бялото население на страната...

25

????

преди 6 години

А защо днес? На официален празник, когато парламента не работи? Не, че през останалото време работи, но сега няма никой там.

24

Анонимен

преди 6 години

А останалите граждани искаме всички на този протест да си плащат всипки данъци и реалните заплати :) Така хазната, ще може да им увеличи исканото.