29

bigmac

преди 6 години

Аууу...Немските данни що са на руски бе, ДРУГАРЮ?

28

Анонимен

преди 6 години

Известно време ВВС на ФРГ експлоатираха ГДР-ейските МиГ-29. После ги предадоха на Полша. Ето някои немски данни за учебни боеве м/у тях и натовски самолети:ВВС Германии и США над Германией. Миг-29 показал абсолютное превосходство над F-16 (49 побед из 50), и в ближнем бою возможность захватывать цель в 30 раз большем объме пространства, чем F-15. В нескольких учебных боях против пилотов НАТО на F-15С, F-16С и Mirage 2000С, МиГ-29 показал преимущество

27

№21 до №28

преди 6 години

До Анонимен 28На мама умната главица! Пише и то, наравно с чичковците!Момченце, нещо много си се объркал - става дума за съвсем друг самолет. МиГ-35 е дълбока модернизация на МиГ-29, всъщност останал е само фантастичният планер. Двигатели с изменям вектор на тягата, които го правят свръхмневрен, нови радари, нова авионика, ново въоръжение. А МиГ-31 и най-бързият изтребител на света, лети на границите на стратосферата, носи най-дългобойните ракети и е...стар към 50 години!Сега готвят МиГ-41!

26

Анонимен

преди 6 години

До ПацuГлупи, питай сърбите, не слушай лъжците от НАТО за 1999 г. Онези имаха огромно числено превъзходство, имаха АУАКС да ги насочва и пак загубиха няколко самолета. Ама лъжат! Освен това имаше война м/у Етиопия и Еритрея.

25

Анонимен

преди 6 години

Хора от 10 - 11 стойте далече от посочените места. Ще вземе да падне някой рускии барутник , ще ви изпотрепе :))))

24

риск за пилотите

преди 6 години

Като се има предвид лошото техническо състояние на руските самолети ,ниското летене с руски самолети е рисковано за пилотите защото и да успеят да катапултират ще паднат много бързо на земята и резултатът може да е фатален ! По-добре е да летят високо ,че като се наложи да катапултират парашутът де има достатъчно време за падне на земята меко и безболезнено !

23

Пацu

преди 6 години

Приземете тези стари руски щaйги, докато някоя от тях все още не е паднала и убила невинни хора!МиГ 29 няма една въздушна победа над друг изтребител. Повтарям ЕДНА, ей тъй за цвят!

22

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, писах че Миг29 са разплетени кошници и само се излагаме с тях и будните чекисти-русофили веднага ми изтриха поста. Сакън да не засегнем Русия и русофилството.

21

до 13

преди 6 години

Летят с Керосин разбирачо, не с бензин. С бензин може да литне най-много таратайката ти, ако имаш такава, от някой мост.

20

селчо

преди 6 години

А бе, що се излагате с таз простотия дето сте публикували, бе тумбак войводи? така ли нямаше малко пари от откраднатите ви да купите нещичко ново, та да не се излагате на т н ''парад " на 6 май? Вижте хората какво имат вече и го качват в космоса а вие се тътрите по земята като *** и червеи, ами ако вземе някой аероплан да се гътне на земята, ко праим тогава и къде ще се криете,а! Смях,26110 смях и големо забавление ще е на 6 ти!

19

Професор

преди 6 години

Да пуснат по една бомба над Парламента.

18

Анонимен

преди 6 години

МиГ-29 е един великолепен самолет, знаячи! Като нямаме пари да купим МиГ-35, ще използваме каквото имаме! F-16 трета ръка, от който искат да се отърват американци и португалци, са версия, в отговор на която "Микоян" направиха 29-ката. Демек по-стара! Та не говорете за бракми, щайги и други нещо, от които наистина разбирате!Който няма бойна авиация предварително е загубил войната!

17

Анонимен

преди 6 години

Добре ще е да пробват и някоя бомба дали ще гръмне насред този ту мор софето!Където вземат 5 пъти по големи заплати от останалата рая!

16

Анонимен

преди 6 години

Заглавието трябва да изглежда така:ЕДИН нископрелитащ МиГ ще прелети няколко пъти.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Хи-хи-хи-хи-хи...........развала на СССР може да е всичко друго, но не и някаква "победа" на когото и да било! По-скоро това е НЕДОМИСЛИЕ на хората, които още не бяха преминали капиталистическото "първоначално натрупване на капитали"!!!! Мислиш ли че сега, след 30 години от оня "преврат", някой иска да се повтори същото!!! И ще се борят до последно да си запазят Родината, а не като ние, да я дадем на разграбване, обсебване и поробване от чуждите корпорации!!!

14

Анонимен

преди 6 години

До мухахах 15Абе и ти, като гледам, не си от най-живата природа, ама те търпиме тука с глупостите ти!!! "демокрация"!!!!

13

Ф.С.В.

преди 6 години

Внимание - Гледайте някой МИГ да не ви падне в двора или на терасата -ХМ !!

12

Кори

преди 6 години

Прочетете ~А,бе~/4/ Чуйте гласа на професионалиста, на здравия разум гласа чуйте! Не подхвърляйте националната сигурност на България! Тук на Балканите винаги всичко е възможно! Това ако не сме научили от историята.

11

Анонимен

преди 6 години

Да не изгорят бензина, че за парада да нема.

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се вземат мерки,старите руски кофи да не се срутят някъде?