42

По темата

преди 6 години

Темата е за парите на партията, а тук се включиха разни комплексирани жени и мъже да разправят какво искат и какво притежават. Проблема е, че и те имат право на глас и резултатите са налице.

41

Анонимен

преди 6 години

Пролетарии от всички страни, обединявайте се.

40

Така е

преди 6 години

Къде бяхте ,та не гласувахте за референдума на Слави , а ? Ама сега олеле , били взели от нашите пари.Един лев на глас и да видя с какво ще купуват ромски гласове.

39

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 27 Каква призидентска република те гони пък теб? Ако беше така ,вече да сме в Евразия с 270 лв. МРЗ.

38

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО, ОТ ГЕРБ КРАДАТ МИЛИАРДИ, ПЪК САМО 110 000 ЛЕВА ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС СЪБРАЛИ. ГОЛЕМИ СКРЪНДЗИ, НЕ ИСКАТ ДА ДЕЛЯТ НАГРАБЕНОТО ДОРИ С РОДНАТА СИ ПАРТИЯ.

37

Анонимен

преди 6 години

Голямата партия ГЕРБ събрала от членски внос 110 хил., а субсидията е 10 пъти по-голяма! Справедливо би било субсидията да е на база членска маса (чл.внос), а не на глас. Така партиите ще имат интерес да увеличават членската си маса, вместо да манипулират избори. Така, ако ГЕРБ са събрали чл.внос 110 хил.лв, субсидията да е още толкова.Ако искат повече - или повече членска маса, или по-голям членски внос!

36

Анонимен

преди 6 години

"31 милиона лева спестените пари в банковите сметки на партиите."---Е, се'а всЕка партия може да си купи изтребител по избор: Kеф ти F-16, кеф ти Gripen, кеф ти Mirage, кеф ти МиГ-29.Да не се карат като децата за играчки. :)

35

Анонимен

преди 6 години

До Ани Ненова"Истинският мъж има спестени поне 40000 в банката, иначе не е мъж, такъв не бих го погледнала дори!"---Ани, първо ти се покажи да те погледна, после ще ти кажа за 40-те хиляди.Иначе коментар 14 ти е разказал какво става: "чук-чао" и дотук. Анчета като теб под път и над път. Така, че по-леко с претенциите. :)

34

Анонимен007

преди 6 години

Абсолютно подкрепям повечето коментари. Тези 31 млн. лв. са на народа, веднага да му се върнат. А тия, които искат да са в партия и да се облагодетелстват от всякакви привилегии, да им се увеличи членският внос. Всяка партия да се самоиздържа. Аз не желая от моя джоб да вземат за субсидии за която и да е партия, от какъв зор. Не стига, че ГЕРБ завзеха всички апетитни работни места и бизнеси, ами ще ги и спонсорираме отгоре на това, та още по-хубаво да живеят за наша сметка. Популисти и лъжци!

33

31те милиона

преди 6 години

Да ги дарят на българи нуждаещи се от животоспасяващи операции.

32

teo

преди 6 години

Хитрата КОМУНИСТКА, МАНИПУЛАТОРКА *** защо не предложи да се премахнат СУБСИДИИТЕ на партиите, от които те си докарват по ОЩЕ една ТЛЪСТА ЗАПЛАТА , а хвърля прах в очите на заблудените бабички с намаляване на отпуските на депутатите и да се замразят заплатите, които са много по-малки от ЗАПЛАТИТЕ ОТ СУБСИДИИТЕ ИМ?!?! БЪЛГАРИНО ?????

31

Vuio

преди 6 години

Това са джобни пари, сигурно са забравили за тях! Пари се събират от дарители - техни хора, срещу институционален комфорт. Събират се от такси спокойствие, от ,,усвоени,, фондове! Жалко, че с тези пари може да спасят болни деца, да помогнат на деца в нужда, ама....

30

Анонимен

преди 6 години

Субсидиите са най-несправедливата форма за финансиране на политически партии. Така една политическа партия може да се финансира и с парите на тези, които не я подкрепят. Да се финансират с членски внос.

29

Анонимен

преди 6 години

А в черните каси - милиарди, откраднати от обществени поръчки. Всеки кмет се отчита и за всяка обществена поръчка вкарва в партийната каса.

28

Анонимен

преди 6 години

Те казаха, че без държавна помощ, ще крадат. Всички излишни пари трябва да се връщат в бюджета всяка година. Партиите са на социални помощи като ромите, няма разлика.

27

ист

преди 6 години

Депутатска дажба вид законна кражба.

26

Анонимен

преди 6 години

Това са нашите пари, на данъкоплатците. Партиите не произвеждат, те вземат от бюджета колкото си гласуват, а си гласуват колкото поискат. И го правят по най-наглия и арогантен начин - в Европа няма субсидии с такъв размер, какъвто си присвояват българските партии. Ако въобще може да се нарекат субсидии, защото това е пълна издръжка и пълно задоволяване на всичките им прищевки, дори им остава да спестяват. И пет пари не дават, че българите гласуваха на референдум за отпадане на субсидиите.

25

Анонимен

преди 6 години

Увеличете им субсидиите!

24

Анонимен

преди 6 години

стрижете , стрижете . скоро стрижалката като опре до кожа и бликне кръв ще стане лошо.

23

Анонимен

преди 6 години

Били спестили, ха ха.. А колко са откраднали има ли статистика? Ако счетоводителката на партията е обиграна, покрай кражбите, ще изкара на яве и спестени пари, което в добра реклама за пред хората..Ха ха..