74

Анонимен

преди 6 години

Каза Меркел докато строи Северен Поток 2... понеже Северен може, Южен не. Не е европейско.

73

Мен

преди 6 години

До 77 по скоро се притеснявай за нас с тия "съюзници "северен поток може южен не

72

Скоро ще и писне!

преди 6 години

На Русия скоро ще и писне да и играете по нервите и ще ви врътне кранчето съвсем!

71

Патриот

преди 6 години

Много благодаря но хич не ми е мизерно, нито ми е бедно и права си имаме, за разлика от руските мижици, които от крепостни селяни, през колхозни роби на болшевиките, до днешните промити тикви на путин, алокохолизиран народ от ***, нито някога свобода са имали, нито благоденствие, москвичи изгнили. Вас американците ще ви оправят, както и предишния път, ще подгънете колене да се молите пак за заеми и милостиня.

70

мен

преди 6 години

По ми прилича ми на окупирана държава с чужди военни бази и политици които ходят на инструктаж в чужди посолства. И преди сигурно са ходели но поне нямаше чужди бази.и не намалявахме като народ

69

Анонимен

преди 6 години

Тъмните балкански субекти мислят, че като плюят по Русия ще получат безвизов режим за краварника! Няма - колониалните обитатели си остават такива, без права и като колония на сащ имат само и единствено право да се радват на бедност и мизерия!

68

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheitдо колкото съм чувал, нещото наречено "референдум" е гласът и желанието народно и там политиците са длъжни да се съобразят! а в крим е имало такова нещо!

67

Патриот

преди 6 години

А ти си ***

66

Анонимен

преди 6 години

До ПатриотАма всичките ли и петимата?

65

Патриот

преди 6 години

Може да сме малка армия, но имаме опит в разгромяване на мужици, в ПСВ от Дунав на Серет ги изхвърляме, прадядовците ни са ги клали като зелки тогава, ако се наложи и днешните български войни ще го правим с нашите съюзници от НАТО.

64

Патриот

преди 6 години

Българските офицери и войници ще стоят редом до своите съюзници от НАТО, докато освободиме света от руската империялистическа агресия.

63

Патриот

преди 6 години

Платените руски *** умират от яд, продажници долни, 45 години продадохте България на съветите и сега пак искате да я подарите направо, ще ви спреме, ако трябва и с ракети и куршуми ще защитим България и българския народ да не падне никога повече под руската тирания.

62

Анонимен

преди 6 години

Умна е Меркел, скоро ще има и Северен Поток 2, пак ще купува руска газ с отстъпка, а БГ-политици вместо Южен Поток....................ще имаме турски поток................руска газ с туркса надценка....................Ердоган определя правилата...........ние строим хъбчета и си имаме счетоводители като Теменужка за енергийни министри!!!!Радвате ли се , селяни прости???

61

за Украйна

преди 6 години

Украйна беше употребена от Запада,но в близките 50 години няма шанс за членство в ЕС.Неофашистите в Киев вече никой не ги иска, нито на Изток, ното на Запад.Няколко дена Майдан..................после десетилетия глад и разпад на държавата.Златният резерв на Украйна вече се съхранява в една банка в САЩ...............отпускат сде пари , ако слушат, ако не..............мизерия и глад............така става с тия Майдани.

60

Анонимен

преди 6 години

До много некадърниЗащо пишеш за неща с които не си запознат? Та ти изобщо не си стъпвал в Русия,дали си наясно даже в коя посока са намира е съмнително.

59

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

КРИМ Е РУСКИ БЕШЕ ПОДАРЕН НА УКРАЙНА , КОГАТО С РУСИЯ БЯХА ПРИЯТЕЛИ . УКРАЙНА ИЗБРА САЩ И РУСИЯ СИ ВЗЕ ПОДАРЪКА БЕЗ БОЙ И ЖЕРТВИ / НЕ КАТО КОСОВО / КРИМ Е НА РУСИЯ ТОЧКА ПО ВЪПРОСА

58

Анонимен

преди 6 години

и какво спомена украйна тая дърта *** , кой направи конфликта я кажи *** , то бива наглост ама вече бетер , сега като ги гледам са развиваща нация и водеща икономика а наскоро чух че и от там пройзлязла цивилизацията , луди хора колкото щеш , съсипахте една държава като загинаха хиляди и то само заради един пренос на газ , то и народа там вече не ви вярва само шайката управници дето гълтат дебели комисионни

57

КЪДЕ Я СТЯГА ЧЕПИКА

преди 6 години

"както и възможните последствия от американските санкции срещу Москва за Германия"хА ХА мЕРКЕЛ ХЕМ ИСКА САНКЦИИ срещу РУСИЯ хем за нея да няма последствия .То така неможе!Хем ........до края хем душата в рая!

56

много некадърни

преди 6 години

Руснаците са много некадърна нация ! Господ дава ,но в кошара не вкарва ! Дал им е огромна територия с много природни ресурси , но от некадърност не могат да се възползват от това ! Арабите построиха магистрали в пустинята , а руските некадърници на сух терен обикновен асфалтов път не могат да построят ! 80 % от пътищата в Русия са черни пътища ! Американците и китайците напълниха страните си с високи и модерни небостъргачи ,а руските некадърници 20 етажа сграда я имат ,я нямат !

55

Анонимен

преди 6 години

изперкел и клоуна лицемерничат пред медиите, не е истина тия двамата колко глупости сътвориха...