38

минало и настояще864

преди 6 години

също като комунистическите манифестации мразени но неизбежни

37

Бай Оня

преди 6 години

Категорично съм против дегенератите да ми натрапват гнусните си пороци. Дайте и чекиджийте, и ексбиционистите и копрофилити и зоофилити и те да имат паради, защо само ***!? Трепане за тях!

36

До анонимен 36

преди 6 години

Не си прав Николай, най-голям е процента опити за самоубийства сред латентните xoмосексулисти, които живеят в разрез с вътрешните си потребности, под натиска на обществените догми. Хора, които безуспешно се опитват да изградят пълноценни връзки с жени, вместо да последват вътрешния си повик и да намерят утеха в обятията на някой от техния пол!

35

експериментатор

преди 6 години

Ето удобен момент да се експериментира с "новичок". Той може би да им подейства положително и ткоку виж станали мъже ....

34

Шопо

преди 6 години

Колко деца ще излекуваме с тези пари ,вместо да охраняваме ония,които си бъркат по дупките ???!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Оставете нещастнитре гейове на мира. Те са изстрадали души - объркани и нещасти. 80 % от тях правят поне 1 опит за самоубийствои, а 40% поне 2 опита. Трябва да се забрани феминизма, защото те са съществата, създаващи хомосексуалисти с безморални практики и методики. Тези практики и методики тябва да се преследват от закона като особено тежка форма на опит за убийство. Както и феминизма, между другото. Никакъв шанс не трябва да се дава на социопатките! Всичките в затворите!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Бившия ни президент е създал три деца и в момента има до себе си красива жена."---Ти да не си му светил? Бившият ТИ прецедент, ако беше създал тези три деца, щеше да има до себе си майка им. Второ: Само жена може да е сигурна, че децата са нейни. А, колкото до синьо-птичката до него, по-добре да си беше траял, а не да се показва с нея навсякъде.

31

Анонимен

преди 6 години

Младежкото БСП ще е на първия камион и ще махат с ръчички на другарката ***.

30

АНОНИМНА

преди 6 години

Туск, Юнкер и онзи Хаанс Ван Балеен от предната новина дето не харесваше Волен поканени ли са на гей нещото? Ако не са,Вожде какво чакаш, уважи ги.

29

бисексуален

преди 6 години

Признавам си, че не съм живял в Африка, но по голямата част от континента е раздиран от болести и войни, ежедневно отразявани в медиите. Същото важи и за арабите. Сети се за Либия, Сомалия, Руанда, Западна Сахара, Судан, Южна Африка, Либерия, Египет или пък за Йемен, Саудитска Арабия, Сирия, Палестина, Ирак.

28

Анонимен

преди 6 години

До бисексуаленТи колко време си живял в Африка и арабския свят?

27

бисексуален

преди 6 години

До 31Я поживей малко в Африка или Арабския свят, пък тогава говори! На мен ми втръсна от разни псевдоинтелектуалци, които дори ще скочат от мост само защото някой западен политик така е казал.

26

Анонимен

преди 6 години

До бисексуаленОбществото ни няма на къде повече да се изражда. По-***, зли и безчовечни едва ли можем да станем!

25

Анонимен

преди 6 години

Това онези дето ползват тоалетната вместо родилен дом и си зарязват "децата" там ли? Виж нигата чакат 9 месеца за продукта.

24

Осман

преди 6 години

Като гледам как тъжно гледа на снимката, този Карлос жадува за мъжки ласки. Иска да го галят и да муготурят.

23

бисексуален

преди 6 години

До друг данъкоплатецВъпросът не опира само до парите. ЛГБТ организациите се опитват да налагат дегенеративни тенденции в обществото.

22

Друг данъкоплатец

преди 6 години

Щом с нашите пари може да се охраняват плебейски зрелища, като "сблъсъка" между животните ЦСКА и Левски, то значи и парада може.

21

Данъкоплатец

преди 6 години

Тези 180 000 лв могат да бъдат използвани за нещо полезно и разумно.Освен това, вместо да дразнят 99.5% от населението на България, като шестват в центъра на столицата, хората с нетрадиционна сексуална ориентация биха могли да си организират тържество в някой нает за целта хотел и сами да си платят масрафа, включително и за охрана, ако преценят, че имат нужда от такава.С какво са заслужили да бъдат толерирани и по-обгрижвани /с парите на данъкоплатците/ в сравнение с хетеросексуалните?

20

Стършел

преди 6 години

Чудя се защо затвориха Белене. Но о-ва ще е твърде малък за да побере всичките от тази гадна ***!

19

ВДВшник

преди 6 години

Българите са мирни, кротки и тихи хора. Джендърите, ако се пробват да манифестират под цветовете на дъгата в Белград или Москва, братушките сърби и россияне направо, че им устроят втори Перник ;) Вервайте ми.