73

...

преди 6 години

Айде стига с тези ядрени оръжия бе..севера има такива от няколко години..а преди като нямаше САЩ не бяха тръгнали да ги окупират(за какво им е)..а на русофилите само да кажа, че точно САЩ имат най-голяма полза от разбирането на кореите..в момента половината им флот е в тоя регион да пази юга и Япония и им писна да се занимават с този полуостров (от който нямат реално полза) сега ще съсредоточат всички сили в по-важни за тях региони...кофти за лилипутин..за това ревете на умряло блядкии..

72

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ Вън!

71

Анонимен

преди 6 години

Защо изкуфелият риж дядка подови опашка бързо-бързо? Ким Страшни си направи термоядрено сопа и сега всички го уважават и канят на гости. Бий за да те уважават!

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен71Ким с добро разбра че е безсмислено да се ежи на САЩ дори ще спечели страшно много от създалата се ситуация.Я па ти, то и Садам и Кадафи го разбраха и спечелиха, че и Ръмсфелд се сдоби с яки печалби от иракския петрол.

69

Откривам

преди 6 години

залаганията на тема, за колко време Ким, ако извърши глупостта да се откаже от ядреното оръжие като Кадафи и Садам, ще завърши живота си като тях.

68

чл. ЗЗД

преди 6 години

Престарелите наши комунисти се рзтапят.Виждате ли как е.....м....та на капиталистите? Сега , като развеят ч. знаме.....ще ще изплашат лошите...американци, французи и др. Айде де...

67

Анонимен

преди 6 години

Ким с добро разбра че е безсмислено да се ежи на САЩ дори ще спечели страшно много от създалата се ситуация. Ще спечели инвестиции и технологии от гигантите САЩ Япония и ЮК. Ким показа че е много по-умен от Путин.

66

Гост+

преди 6 години

Ще бъде гот ако успеят да го "забият" на всички нагли световни агресори, които печелят от разделението и насъскването на двете Кореи. Успех за начинанието!

65

Анонимен

преди 6 години

КНДР отдавна предлага премахването на ядрените оръжия от Корейския п-в. Но това САЩ никога в да допусне. Премахне ли се ядреното оръжие, КНДР става хегемон в региона.

64

ognyanz

преди 6 години

До "ист" и т.н. Пак са се завзели тук троловете да обясняват, че Ким бил свършил ориза и за това преговаря. А той го е казал ясно: не са му нужни нови изпитания, защото ядреното му оръжие е вече готово.Добре е двете Кореи да си оправят отношенията - все пак са един народ. Предвиждам, че сега ще последва дълго надлъгване Ким-Тръмп за това, дали Ким си е унищожил ядрените оръжия и дали това е достатъчно.

63

Ала_Бала

преди 6 години

Северна Корея си изигра до сега добре картите. Още по времето на най- голямото напрежение, писах в този сайт:" С тези ядрени опити и изстрелвания на ракети, СК само вдига цената си преди преговорите." Много добре. Може да се учим от тях. Падналите Ангели са дали оръжията на хората, но Господ им е дал търговията. Ако двете Кореи се обединят, ще бъдат голяма работа. В СК няма неграмотни, вероятни е така и Южна Корея.Да ми мислим ние с нашите неграмотни хора в истинския смисъл и във функционалния.

62

Анонимен

преди 6 години

Този от снимката не прилича на Ким!

61

Анонимен

преди 6 години

Много съмнителен скоростен обрат.Да не са подменили Норда?

60

ист

преди 6 години

Кимчу свърши ориза, и моли за мир. Ромска поговорка - гладът е по страшен от тока.

59

Аз

преди 6 години

Ким Чен Ун - единственият дебелак в Северна Корея.

58

Анонимен

преди 6 години

препоръчвам на сайта яка цензура на рашките ***. подхотвя се ес директива с конкретни мерки. ще има банване на сайтове... доброжелателно ви информиррам. ваша си работа. ако ви е еня за раб. място... Аз пръв ще докладвам за нередности в сайта! Да знаете!

57

Анонимен

преди 6 години

Вова викаше, че санкциите нямало да доведат резултат. Вот тебе - за 4 мес. Прасето свали гащите, взе да преговаря и т.н. Само така се действа с комунисти! И за Русия Г7 разбраха, че с дума не става! За тва обсъждат ново ембарго!

56

ДО 57

преди 6 години

АВЕ ТАЯ ОПОРНА ТОЧКА НАПРАВО ОТ ПХЕНЯН ВИ Я ПРАЩАТ! СНОЩИ ДАВАХА ПО Н. ДЖЕОГРАФИК ФИЛМ ЗА КИМ - НАПРАВО ТВА ДЕТО ГО ПИШЕШ 1:1 В СЕВЕРНОКОРЕЙСКО СТИХОТВОРЕНИЕ ЗА ДЕЦА! ОЩЕ ОТ МАЛКИ ГИ ОПЕРИРАТ МОЗЪЧНО. КАТО ТЕБЕ!

55

дядо ставри

преди 6 години

Мир ще има само когато и Южна Корея бъде освободена!

54

Анонимен

преди 6 години

Американците са основателно презирани навсякъде по света.