97

Анонимен

преди 6 години

Тази кокошка от ПИК докога ще я пробутвате? Днес.бг и ПИК общ собственик ли имат вече (името му започва ли с "П" и да не завършва на "еевски")?

96

Прост народ

преди 6 години

Слаба държава. Много жалко, че дори 2трилиона мегапиксела снимки и видео да бяха заснели как тази взима подкупа, пак нямаше да се докаже, че е виновна защото такова е нивото на съдилищата и прокуратурата в България. До тук докараха държавата назначенията с връзки и пиятели, на двойкаджий и измамници без никакви ценности и идеали. Тия слабаци ни затриват като народ и накрая няма да ни има и на картата и пак ще ревем, че някой ни е поробил и завладял, а може и да забравим, че ни е имало от срам!!!

95

До 96

преди 6 години

"Крайният получател е фъндъкова, мутрата от Банкя и още няколко като леля Цецка например" - дрън-дрънКрайният получател е Позитано 20, тъй като на изборите я подкрепиха БКП/БСП и ДПС. Затова сега е този вой до небесата и я бранят със зъби и нокти.

94

ivailo

преди 6 години

Айде пращайте я тая *** в сливенския, там ще и пасне идеално... И на манталитета, и на визията.

93

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че такава огромна сума Иванчева не може да поиска. 500 000 иска и получава Батко Буби от Банкя, като парите минават през Картофелия и после отиват при него, толкова колкото той си поиска. Остава и за Картофелия. Тя не напразно е толкова уплашена тези дни, защото добре знае, че разприказва ли се Иванчева, трудно ще се измъкне от далаверата. Батко Буби я варди здраво, доста кинти изкарва от СО. Ще дойде време и ще се разровят фекалиите на Картофелия. Ще видите колко се е крало!

92

Здухи

преди 6 години

Крайният получател е фъндъкова, мутрата от Банкя и още няколко като леля Цецка например

91

прическа за 70,000

преди 6 години

Хайде сега, по чист български маниер, да изкараме посредствената фризьорка за жертва. Боже опази сляпо да прогледне!

90

До 36

преди 6 години

Как защитават тия простии Софиянци защото и те са на хранилка някъде, затова я защитават тая овцааааа, кво защитаватееее бе кестенииии проклет и да сте кво като сте в столицата боклуууциииии и вас ще ви набутаме по затворите имате някъде кранчето да тече и защитават корупцията боклуууциииии селскииииии." Нищо не се разбира от тези крясъци срещу софиянци??? Овцата, за която пишете е една и точно нея разследват. Защитават я само от БКП/БСП. Защо всички софиянци трябва да са в затвора???

89

Анонимен

преди 6 години

Още при номинирането й беше ясно, че тя е "бушон".

88

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да обясни, какъв е този първи транш от мижавите 56 хиляди евра, при положение, че подкупа е трябвало да бъде цели 500 хиляди !!!?...и какво би трябвало да направи кметицата и заместничката и' срещу този първи транш....да пият по още едно кафе с голямия инвеститор и да си направят селфи пред бъдещата детска площадка ли ?

87

Анонимен

преди 6 години

Дюлгеров е носел пари за подкуп и затова е побързал да си вземе пая, а останалите пари е хвърлил на задната седалка, но Иванчева и заместничката и не са ги пипали, защото са искали парите за благоустрояване на Младост, но големия инвеститор по навик, си е помислил, че му искат подкуп !

86

НЯМА СЪМНЕНИЕ

преди 6 години

ДОРИ И ДА ГИ ОСЪДЯТ, ДЪРЖАВАТА ЩЕ ИМ ПЛАТИ СТО-ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, ПРИСЪДЕНО ОТ СТРАСБУРГ.ПЕТ ГОДИНИ ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА, СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ КЛАТЯТ КРАКАТА НА НЯКОЙ ПЛАЖ НА РИВИЕРАТА.За прокурорчето Роман Василев Страсбург присъди 200000 евро на Николай Цонев.

85

Andreshko

преди 6 години

Те вече не си играят с 10%,а от 20% и нагоре.

84

Анонимен

преди 6 години

Марковски ли ще защитава Борисов и Цветанов като му дойде времето?

83

НЯМА СЪМНЕНИЕ

преди 6 години

ЩОМ ЗА ЕДИН РАЙОНЕН КМЕТ ПОДКУПЪТ Е НЯКОЛКОСТОТИН ЕВРО, ТО ЗА БОРИСОВ СИГУРНО Е ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА.ВЕРОЯТНО ВЗЕМА ПО 10 ПРОЦЕНТА КАКВАТО БЕШЕ ПРАКТИКАТА ПРИ ИВАН КОСТОВ.

82

Anon

преди 6 години

Ивче, вместо да търсиш под вола теле- провери ли си дали ти е сух памперса и дали си си взела хапчетата за кръвно и деменция? Само питам защото като европейска държава трябва да се грижи е за здравето на възрастните с психични отклонения...

81

Анонимен

преди 6 години

Не че има значение, но в българските общини длъжността не е ли връзки с обществеността?Не PR.

80

Зиги

преди 6 години

Парите са били за Корнелия Нинова лично .Част от тях ,малка , за партийната каса на БСП .Обвинението се опитва да скрие истината ,зада няма смущение в обществото .

79

Minuta e mnogo

преди 6 години

Na besilkata.

78

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли мен за кое ме е яд? Значи, тези двенките няма да могат да ги осъдят /взели или невзели подкуп/ и накрая тези същите ще осъдят България за крупна сума в Страсбург. Аз искам да се приеме закон, в който ясно да се разпише, че при подобни осъдителни присъди в Страсбург, парите да се поемат от органите инициирали неуспешния съдебен процес. Да им го удържат със запори от заплатите, защото това дефакто е некачествено свършена работа, довела до загуби за държавата.