17

на другия бряг

преди 6 години

и Кимчо изхвърля комунизма и иска западен начин на живот

16

Анонимен

преди 6 години

На нас капитала може да ни е колкото акъл имаме, и колкото ни се работи. Никой не е длъжен да се съобразява с тебе или някой. Това е пазарна икономика ...работиш, градиш и печелиш. Светът е пред тебе създавай и печели. Ама ти е трудно нали. ..Няма е партията да те сложи на постче и да цоцаш 20 години ...тея дето бъхтят :))

15

Моля?

преди 6 години

Моля? Кой, Кой, Кой няма капитал?? Българските капиталисти са бившите ни комунисти! Я си направи сверка за нашите милиардери и милионери - биография и т.н. Това е българския парадокс. Хора, които проповядваха комунистически и социалистически ценности сега са най-върлите капиталисти и олигарси.

14

Васил Коларов

преди 6 години

Управниците да мислят за България??? Как да стане това като 100% от тях са синчета на бивши номенклатури и са твърди русофили, въпреки че някои твърдят друго. Проблема на нашата нация от по-ново време винаги е бил разделението на "фили" и фоби", което се насажда отвън и което винаги е било пречка за постигане на националния идеал. Американофили и Русофили ни водят към поредния крах. Затова през годините загубихме Зап.покрайнини, Македония, Добруджа и част от Тракия. Българи, не се самоизяждайте!

13

Анонимен

преди 6 години

Само пълни бaлaмурници могат да се вържат на подобни приказки.Южнокорейците никога не биха приели да ги управлява семейство ким. От своя страна и ким никога не би сдал властта доброволно. Това е пълен абсурд.

12

Георги Димитров

преди 6 години

Всички изкуствено и антихуманно разделени държави от ком.режим се обединиха или вървят към обединение - Германия, Виетнам, Румъния с Молдова, Корея. Други се откопчиха от хватката на ком.съюзи -Чехия и Словакия; Хърватия, Словения, Босна и Херц.,Черна гора и "Македония"; бившите републики на СССР.Само на България великите сили не й разрешават обединение с "Македония"!?!Между другото ако се осъществи обединение м/у Румъния и Молдова,трябва да ни върнат Сев.Добруджа. Управници мислете за България!

11

Анонимен

преди 6 години

американците няма да позволят това да се случи. Ако няма проблем на Корейския полуостров, значи няма да има причина и те да са там.Това едва ли ще ги устройва.

10

Анонимен

преди 6 години

До 12Точно някъв болшевик във форума , ще ме учи на морал :)) Аре Моля ти се бягайй на село да правиш ракия . Точно вие дето създадохте ВСВ, Криехте за катастрофата в чернобил , политически затвори , трудови лагери , забрана за всичко , бомбени атентати на църкви ....Точно ти ли пишеш за ценности :))

9

Анонимен

преди 6 години

Ако тия се обединят със Южна Корея до 10 години ще са забравили за дружбата със Рашка.

8

Анонимен

преди 6 години

До 8 и 9Добре се опитваш да мажеш лопататаа, но не се получава. Първо 70 години никой не е пречил на СК да махне комунизма, второ ако не бяха тези жестоки санкции последните 2 години ....орангутан щеше да продължи. Заслугата е на Запада., не на баба ти. Както всички виждаме "ценностите " на запада в ЮК са доста добри - една богата и уредена държава с модерна армия.

7

Анонимен

преди 6 години

Опа кво стана червенюхии :) САЩ пак спечели войната, както винаги. Много приказвахте тук 1 година ....накраяя нищо не познахте . Почна да ви стана навик да говорите и да не познавате :)) Айде отивайте на поляната да копаете картофи ...оставете голямата политика , не е за вас .

6

Анонимен

преди 6 години

не може да има обединение с режима на Ким и всички прекрасно го знаят. обединение може да има след елиминиране на режима на Ким и освобождаване на С. Корея от ***

5

Анонимен

преди 6 години

Сестрата на КИм не казва нищо, което не са съгласували предварително:) Споко!

4

Анонимен

преди 6 години

Да предлага обединение?! Що ми се струва, че и сестрата ще даде фира

3

Анонимен

преди 6 години

Кротко, добре са те облъчили на скенера на Позитано 20....

2

Анонимен

преди 6 години

А аз сечудя защо нищо не пишат за русия последните дни... Тези двамата ще и видят сметката! Обедунена Корея ще е водеща военно-икономическа сила! Де го чукаш, де се пука:)

1

Krotko

преди 6 години

НЕ е РЕдно ДА СЕ ОБЕДИНЯВА ЗАСЕГА..КНДР Има важни предимства Южна Корея има други проблеми свързани със съвременния стрес..Пазете ценните неща в Двете Кореи..KNDR трябва да увеличи добивите от храни .Броя на домашните животни и птици по безопасни технологии.НАркомани на власт в Европейския съюз увреждат тежко милиони деца на хората птиците кравите прасенцата с нагло вредни скенери и камери..