9

медйА

преди 6 години

Аз пък ще повтарям че Тръмп е руски агент и мирът с С.Корея е злина!Яд да ви е! Ние решаваме кое е истина и кое не!

8

Анонимен

преди 6 години

Дори до тука, без да знаем крайния резултат, Тръмп доказа че медиите и експертите им са гола вОда в предсказанията и заклинанията.После - защо хората ги били наричали фейк нюз. Ми хората не са толкова ***, колкото на медиите им се иска! Впрочем, докъде стигна руската връзка на на Ттъмп? До ровене в бельото му преди 10-12 години. Ми човека е бил и в шоу бизнеса и в конкурси за миски- да не е евнух? Какво странно има? Никой ли популярен и успял мъж не може да стане президент? Жалки лузъри

7

Анонимен

преди 6 години

Нека шоуто да продължи.

6

До 3

преди 6 години

Тази комунистическа пропагазнда не ви ли писна. Навремето така говоргийхте и за Запада. Гледайте си потурите, корейците има кой да храни.

5

Хюго Бос

преди 6 години

Преди месец ГЕРБ заявиха гордо как се подготвяла среша на Боргисдов с Тръмп- да се докара Боргисдовд каскъв пргиятел е на Тръмп, колко близък е с такива люде, милуардериНИ. Нищо че Тръмп не го бръсне за слива и има по- важни дела, като игра на голф, от тхова да се среща с някакъв окъсан Петко, дето се вте при батковците. Да припомним как герберастите заявихас , че искали Хилърито да апечели изьборите, щяла да им бъде по- удобна...ще има да я готвят тази среща..

4

63263

преди 6 години

Тръмп е последният президент на САЩ

3

Зъбльо

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, тия мислят само как да се срещат!

2

Анонимен

преди 6 години

Ким дали знае, че трябва да се среща с някой или краварите пак вдигат врява за да им обърне някой внимание нали щяха да нападат СК защо излъгаха. Според мен нещо готвят и ще убият Тръмп със Новичок за да обвинят Путин и Ким.

1

анонимен

преди 6 години

много е рано за среща сев корея сащ не се знае как ще реагира убиец но 1 в света