56

Младост

преди 6 години

Чрез акцията срещу кмета на Младост, различен от ГЕРБ, се казва ако не си с нас това те очаква! Борбата е за Младост. Той е различен в цяла София! Проблемите на Младост са проблеми и на цяла София. Отстоянията между сградите дава възможност при отворени прозорци да слушаш какво свата в отсрещната кооперация. Има жилищни сгради, където балконите им са на една ръка разстояние.

55

Фалшиви показания

преди 6 години

Бивш колега ми каза следната случка от реалния живот. Шефът накара главният кадровик да напише донос за колегата и да го принудят да се пенсионира. Колко му е срещу обещание всеки да даде показания срещу някой! Не вярвам на показания, а само на факти и документи с насрещна проверка за истинността им.

54

До 59

преди 6 години

Не съм написал никъде, че Марковски е добър -> скъп, най-големите *** и престъпници наемат него, защото има правилните познанства. На всички е ясно. Не за друго.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен58 Това че Марковски е скъп,не означава,че е добър адвокат,просто няма други в БГ,за съжаление.Бедна държана,*** народ.

52

Анонимен

преди 6 години

Наглата екс-хеърдресърка интересно как може да си позволи Марковски....Доколкото съм наясно тарифата му само за "Добър ден" е 200-300 лв.Нещастници нагли.

51

Анонимен

преди 6 години

Зелената мафия показа истинското си лице-лицето на корупцията.Иванчева е само една от тях.

50

Кой е босът?!

преди 6 години

До Анонимен - тази фризьорка трябва доста да е захлебила за времето когато е била на поста за да си позволи толкова скъп адвокат !Фризьорката е пробутана неориентираното население за кмет от някаква ОПГ, използваща зелените за платформа. Дали ще ги осветят с радевите прожектори?! Хиената, играеща защита, ще се намеси в правилния момент да извърти нещата и нищо да не излезе наяве!

49

Анонимен

преди 6 години

марковски е готов да стане и адвокат на дявола за 30 сребърника как спиш спокоино като защтитаваш наи големите престъпмици ти си срам за човечеството

48

Анонимен

преди 6 години

Мнооооого ми е кеф като гледам адвокат Марковски как се гърчи безпомощност и как почва да говори пълни глупости в опита си оневини клиентката си ! Между другото тази фризьорка трябва доста да е захлебила за времето когато е била на поста за да си позволи толкова скъп адвокат !

47

Анонимен

преди 6 години

КМЕТОВЕТЕ ОТ ГЕРБ ГИ ВЪРШАТ СЪЩИТЕ НЕЩА НО ТЯХ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НЕ СЕ СТИГА ДО ЦИРКА С НЕ ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ !

46

Анонимен

преди 6 години

ОТ километър разстояние се вижда ,че тази жена няма никакъв капацитет за да бъде кмет ,но явно критериите на хората които са я избрали не са твърде високи .Трябва да си креслива и нахална особа ,при това без квалификация ...за да станеш кмет на голям софийски квартал ...Като я гледам Иванчева и тази другата до нея ушмулена особа -ами то в много фирми и компании чистачките са по представителни и интелигентни !!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

ДАДЕ СЕ МНОГО ДОБЪР УРОК НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ В БЪЛГАРИЯ И НА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СЪЩО!!!СЕГА ПОВЕЧЕТО ЩЕ ПОЧНАТ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ДАЛЕЧ ПО-ПРЕЦИЗНО! :D

44

Ха-ха

преди 6 години

Жал ми е за тази първосигнална женица. Твърде много си е повярвала и е решила, че може да вземе зеления кокал. Не се е сетила, че кокала не е за тези дето скачат, ако ще и кметове да ги направят

43

Анонимен

преди 6 години

Тази кифла и да я осъдят -пак ще има хора които да казват ,че съда е подкупен и това е постановка ....така ,че на българина не може да се угоди -уж реве от корупцията ,а като хванат една уличена в подкуп в големи размери чиновничка -почва да умува от коя партия била ,кой я поръчал ,кой бил изпълнителя ....ганьовска работа !!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анна АнгеловаБОГ ТЕ ЗНАЕ ДОБРЕ ЩО ЗА СТОКА СИ И ТИ НЕМА ТИ СЕ РАЗМИНЕ И НА ТЕБЕ :D

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Слабата, зле подготвена и безкрайно лошо изиграна постановка на мафията...Ти а не си от състава на рекетиращите?!

40

Анонимен

преди 6 години

Слабата, зле подготвена и безкрайно лошо изиграна постановка на мафията, говори за състояние на силна изнервеност. Да се представи толкова фалшива пиеска на тема "борим корупцията" е подигравка с публиката.Срам и за автора, сценаристите и особено за бездарните артисти.

39

Изнервен

преди 6 години

Къде е сега оня клоун, пи-арът на Иванчева, който се плюнчеше обилно, че няма никакви срс-та.

38

бг смешки

преди 6 години

Отвератителни постановки !

37

До 41

преди 6 години

Коя си ти, че съдиш другите?! Да не си Господ?! Или Иванчева е твоя Господ?!