178

фифи

преди 6 години

До 169 Анонимен - подхвърлени доказателства не издържат в съда!!

177

фифи

преди 6 години

До 178 Анонимен - я колко много платени *** има Ваклин тука!! Съда затова ли му върна белязаните пари?? За да плаща на троловете?? Колкото до образователния ценз - това се е изисквало навремето в 20-ти век!! Днес в 21-ви век при назначаване на работа се изисква стабилно портфолио!! Колкото до строителните "предприемачи" защо никой не им иска обяснение с какви пари строят и кой им дава да строят в презастроена София?? Наркотици и оръжие ли продават или какво??

176

Така е

преди 6 години

До 2 177 И аз се питам къде се учи висше фризьорство?

175

Анонимен

преди 6 години

До до аааааааааааа 160 Марковски дели парите със съдията и делото спечелено.

174

Питам

преди 6 години

На снимката кметицата е без белезници. Пуснаха ли я вече? И защо се казват белезници? Не знаете. Защото оставят белег на китките и на човешкото достоинство.

173

Анонимен

преди 6 години

тая е за затвора заедно с дебелият ти адвокат

172

2

преди 6 години

не мога да разбера при избора на кметове и зам. кметове защо няма изискване за образователен ценз, защото явно това е много важно

171

Ангел

преди 6 години

Кметицата е Борец за защита на Корупцията .Жалкото в случая че тя не е сама а са цяла Армия корумпирани чиновници и политици.Но ще загубят! Ще загубят с гръм и трясък защото жертвите са от това са целия Български народ !

170

Анонимен

преди 6 години

Гати грозния джентър! Иска да стане милионерка с един удар, да ама това не е Софиянски или Костов, или Корабия Импексова - не всеки го може!

169

Анонимен

преди 6 години

на българина му е симпатичен този който го опъ...

168

Анонимен

преди 6 години

Е ква стана тя, а позитански джентъри, май кметицата ви е закована здраво със сересета! Няма да отърве пандиза, въпреки плондера, който я защитава! Зелените са издънка на БСП и открай време служат за маша на позитано! И са също толкова нагли и крадливи като партията майка!

167

Анонимен

преди 6 години

Явно тролчетата на Герб са получили парички и сега здраво цвъкат. Само дето хората не им се връзват на писанията )

166

До даааааааааа

преди 6 години

Едва ли фризьорките са причина за лошото положение на България, но съм сигурен, че с герберски кметове и суджуци ние нямаме бъдеще.

165

Анонимен

преди 6 години

Това представляват всички кадри на (Не)Българската Соц. партия.

164

Анонимен

преди 6 години

Марковски може да казва всичко. Това не значи нищо. Скоро в съда ще се чуе ВИНОВНА!

163

даааааааааа

преди 6 години

Докато ФРИЗЬОРКИ стават КМЕТОВЕ България НИКОГА няма да се оправи За да си на висок пост трябва да бъдеш милионер Никой да не може да ти влияе

162

Запознат

преди 6 години

То тепърва ще става ясни още много подробности по случая.Ако СРС-тата се измерваха в километри то доказателствата срещу Иванчева щяха да обиколят света.Марковки ако знаеше и половината от това което знае прокуратурата щеше да се откаже от делото !

161

Анонимен

преди 6 години

Марковски каза, че прокурорите лъжат. Нямало такова изречение. Това вече е фарс. Прокурорите, които видимо са посредствени, вече лъжат открито.

160

П.Петров

преди 6 години

Прокуратурата да не се *** с общи приказки, а да пусне конкретните доказателства:"Искам от Ваклин толкова!" Къде са парите?" "Сложи парите в багажника!"Основната грешка на прокуратурата е, че вместо да се възползва от Дюлгеров за събирането на годни доказателства, се опитва и него да го топне.Ще се издънят с трясък, както с Николай Цонев!

159

до до Й

преди 6 години

Прав си, човекът си е платил в СО, а пък някаква в Младост си иска и тя. А той милият, с милионите кредити - бърка и вади 70 хиляди, ей така защото са му в повече. Лош сценария - ЦвЦв пак се е осрал. ГЕРБ са най-вредни в тази държава, при СДС се събираха 10%, а при тези ненастиници - мизата е между 30 и 50%