59

Анонимен

преди 6 години

Всеки мач между Левски-Цска е на принципа победителя изчаква 30 мин, другите да си тръгнат първи.Хората биват предупредени преди това..Какъв е този зор като маймуни да се наблъскаме на решетките да чакаме там да се отвори..особено за тия с децета е смешно да ги натискат там..Каква е тая нашата арабска култура да сме толкова припряни и изнервени..Абе почакай си на мястото 10 мин, пусни тези преди теб да минат първи и ок.

58

Анонимен

преди 6 години

В Русия така 64 души (повечето деца) изгоряха наскоро в търговски център, защото първите излезнали от пожара казали на полицията, че вътре няма други хора. И вече полицията уведомява началството, а те дават заповед на пожарникарите да не влизат, защото вътре нямало хора. През това време вътре горят живи деца и по телефоните си крещят на родителите си да ги спасят, но отвън пожарникари и полиция не пускат обезумелите родители да си спасят децата.

57

Щирлиц

преди 6 години

По родните терени отдавна няма спектакли,ако не броите "спектаклите",които си спретват агитките.

56

Анонимен

преди 6 години

Ного *** пише много *** верно си

55

Анонимен

преди 6 години

Прав е гледаите лога европа и се поучете какво е стюард и охрана двама човека на цял сектор да виждате бомбички не защо сетете се сами.

54

ного прос

преди 6 години

E, Топузов разбрали, че си едно тъпо ***, след като цял ден ти стой новината в сайта и нямаш един положителен коментар.

53

Анонимен

преди 6 години

простотията е обхванала цяла България!

52

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

говедата очистиха каранга, щеха да обезглавят една милиционерка, размина им се и хоп - мъченик срещу правителството и цска отишъл с 10 годишния си син да се бада с чорбарите, които се оказали малко по стари и малко по големи от 13 годишните дето ромислав им беше мутрел, та после и той плака 2 седмици по медиите кое било мъжкарско.

51

Анонимен

преди 6 години

От години се процедира така при мачовете между Левски и Цска, всички го знаят... Който бие, чака... Ако се пуснат едните и другите едновременно, какво ще стане? И не, че той ще пребие цялата агитка на цска, а е достатъчно него да го бият като бърза.

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТочно заради такива като теб мисля да пусна подписка за пълна забрана на мачове в центъра на София. След като 100-200 *** могат да блокират половината център и половината зрители на стадиона, не мисля, че трябва да им гледаме простотиите.

49

Gorskio

преди 6 години

Пак заведи сина си на арената за масов бой наречена за кратко "футболен стадион" при мало.мните болни ултраси.

48

ГЕРБ

преди 6 години

Трябвало е да ва запалят с напалалм за да не си измисляте глупости .

47

Анонимен

преди 6 години

Ако го бяха пуснали при червените сега щеше да е инвалид а е възможно и да забременеепред сина му по естествен начин .После обеснявай че не можело на сина си ...Като има заповед се чака в стадиона!

46

Вуйчо Ваньо

преди 6 години

Този май не е от най-редовните посетители на дербито, ама нали сега левскито надобря, куцо и сакато наизлезе. Подкрепям и HeinrichHimmler, много правилно го е уточнил.

45

Анонимен

преди 6 години

окей съгласен ... само не вдянах последните редове какво общо има правителството в случая ... мвр издава тия заповеди.. и не не съм фен на правителство и парламент --точно обратното ...

44

До Футбол

преди 6 години

Ако си *** няма как да заведеш детето си, все пак говорим за наркосектор!

43

Анонимен

преди 6 години

По голямата част от футболните фенове са .....Е,има и малък процент интелигентни хора.

42

Анонимен

преди 6 години

Целта е да се сатанизира футбола - на клипа ясно се вижда, че хората стоят мирно и чакат, нито има бутане, нито драми, всичко е както обикновенно.

41

didi

преди 6 години

До HeinrichHimmlerИмето на цска си е с тире ... официално ... Това май ти е комплекс на теб и всички други които взехте Литекс за свой отбор ... ЗА всичко друго съм съгласен !!

40

HeinrichHimmler

преди 6 години

Така, да внеса малко яснота. От статията му става ясно, че.1. Обича да изписва името на червените с тире, както всички комплексари, на които им липсва спортменство (какво очаква тогава)2. НЕ го пускат, не за да не набият агитката на ЦСКА, а да не го ошамарят пред сина му и още повече да му подринат авторитетчето.3. От години насам едната агитка я задържат след мача ( другият път си го гледай по телевизията като не ти изнася)4. Подкрепям свалянето на ГРОБ-Решението на ББ за 18.00 - малоумно!