180

SG

преди 6 години

Монетарните Матрици / Глобален Монетаризъмsfera.zonebg/monmats.pdf

179

Хммм

преди 6 години

До АнонименНека шепата русофили да не говорят от името на българите ....

178

Хммм

преди 6 години

До ТАКА ДЕКогато се занимаваш с руска пропаганда, прави го по интелигентно. " ... Норвегия, Швейцария.... не желаят еврото..." явно или не знаеш, или целенасочено се опитваш да манипулираш, но Норвегия и Швейцария НЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА ЕС и НЯМА КАК да използват Еврото.

177

Анонимен

преди 6 години

Така като гледам коментарите българският народ не иска да минаваме към евро. В качеството си на чий представител този министър-председател ще го въведе? Май е време да им покажем вратата...

176

Гост

преди 6 години

Малкия Мук и Съсела какво правят там?

175

Анонимен

преди 6 години

Eвpeитe нямат търпение да оплетат и без това изнемогващият народ в дългове. По този начин искат ни покорят трайно.

174

Гошето

преди 6 години

Такива радикални неща не трябва да минават без да са одобрени от народа на национален референдум. Иначе думата 'демокрация' е лоша шега.

173

Бай Бай

преди 6 години

Каквото и да си говорим целта е 20-те милиарда валутен резерв да се освободи/усвои и т.н от правилните наши хора.Трябва да се папка, апетита идва с яденето.

172

Иван

преди 6 години

То точно, защото лихвите падаха в Гърция, Португалия и Ирландия се теглеха кредити на поразия. И после ги спасяваха банките заради високата задлъжнялост на хората хахаНека паднат още лихвите да се заборичим като тях, пък после ще ги спасяваме банките и ние с парите на данъкоплатиците. :)Гърция и прочие са в това положение именно заради ниските лихвени проценти

171

Кучкар

преди 6 години

Хвала ГЕРБ!Отново ще получите моя глас

170

Анонимен

преди 6 години

Ние докато чакаме да влезем в чакалнята ,то европейският съюз ще се разпадне!

169

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Интересно ми е защо "изостанали" държави като Дания, Швеция, Норвегия, Швейцария.... не желаят еврото, а ние, по-точно - любимият ни премиер така иска да му пристане. И друго ми е любопитно, дали около 2020г. този народен любимец ще драпа така за властта, когато евро парите ще спрат да прииждат и да хрантутят тази шайка бандюги и народо убийци.. Само питам...

168

Зозо

преди 6 години

България ще влезе в еврозоната и шенген, колкото и да врякат ***!

167

Анонимен

преди 6 години

До една година сме в Шенген Бойко Борисов 2009 год

166

Анонимен

преди 6 години

Като изключим мелкобритания ,която скоро е аут от ес ,там не са Полша , Чехия ,Унгария , Хърватия , Румънияи Швеция . Тези приказки за чакалниса за селяни . Не може да се вземарешение за влизане простозащото имаме селянин премиери той решил това на своя глава .

165

Анонимен

преди 6 години

Самата Европа е мит, зад чиято маска стои разядена от корупция морално деградирала бюрократична сбирщина от *** с двойни стандарти.

164

Абсурдистан forever

преди 6 години

194 коментара на вятъра.Манипулативна статия за отвличане на вниманието,но пък не се пише за Гинка например.Тиквун може да приказва като надрусан нали е *** по рождение,но от него нищо не зависи.1-во пак ще си хвърли оставка до края на годината и чао на стабилността и wellcome на поредната инфлация/заем/по-високи цени и нови данъци.2-ро нито Германия нито другите от които зависи да сме в чакалнята не искат руски троянски кон който да изгърми по-лошо и от Гърция.Има 3-то и 4-то но място няма.

163

Анонимен

преди 6 години

хахаха и минавам

162

Анонимен

преди 6 години

К'ва еврозона, кви 5 ле.. евро?!!! Пуснат ви някой кьорфишек и кълвете като шарани на захранка! В еврозоната България нЕма да влезе НИКОГА! И това е по-добре за България и българите! Много други държави, за разлика от БГ, имат отдавна всички изпълнени условия за еврозоната, но не са там(по собствено желание!) За пример - Чехия, Полша, може би и Великобритания(която не само не прие еворото, но и оствири цялото ЕУ) Без евро - по-добре! По-добре да мислим как да спасим България!

161

роза

преди 6 години

Без евро-цените ще скочат много.Няма да има и за хляб. НА РЕФЕРЕНДУМ. Питаите другите страни, ама там взимат високи заплати и пенсии и пак ги удари страшно и реваха 20 години,