26

Анонимен

преди 6 години

И от субсидиите да платят, тези пари не ги печатат в централата на ГЕРБ, а ги събират от нас и после си ги раздават. Още повече, че според референдума, на който се произнесоха 3 млн. българи, субсидии отдавна вече трябваше да няма.

25

Анонимен

преди 6 години

Както твърдят от ГЕРБ, убедителни доказателства няма - младежите вече са изтрезнели.

24

богомил

преди 6 години

До там падна *** , понеже няма за какво да се хване , сега пък е срещу един , де факто , младежки купон с програма от танцьорки по трика и по 100 грама алкохол , става вече смешна , да не кажа жалка !!!

23

Жоре Задкулисието

преди 6 години

Който и да "плати" сега, накрая всичко се плаща от народа.

22

Анонимен

преди 6 години

Събрали у нас комсомола на пиячка, хрантутене и празен лаф и какво очакват освен някой кюляф да им устроят... Който е свикнал на гуляи не можеш го удовлетвори с нищо. Номерът е да не организираш такива глупости и да останеш по- сериозен в работата си, а за младежите ей го Слънчев бряг вече отвори, само по алеите трябва да има безплатни пликове за повръщане, като в самолетите.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Статията за Техноимпекс ли е?

20

Гробокопач

преди 6 години

"Пиячка, танцьорки, Западни Балкани", изключително точна символика на европредцедателството Му! Младежкото ГЕРБ не беше ли воглаве с щастливото семитче Георг Георгиев, оглавило, антиюдейското Гестапо в България?

19

Анонимен

преди 6 години

Плюем и по ГЕРБ, и по БСП, ама такива сбирки са точно в стил "банкет" от времето на соца, когато след официалната част партийните велможи се събираха с творческата интелигенция(певици, артистки, манекенки и пр.), да потанцуват, да се повеселят и да уредят я някое назначение, я апартамент, я кола...

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа плаща Корнелия. Тя има доста парички, незнайно откъде. Щом на 28 г. си е купила Техноимпекс Това нагло женище кога ще се опита поне да излъже качествено за ТЕХНоимпекс. Пардон тази млада дама - !!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа. И още дълго ще го стягате - благодарете на ленин, сталин, жоро мумията, тошо, андрешко,станко, станишко, виденчо, първанчо, орешака, корни,..... Боже господи, ама те край няма да имат ако съм по-подробен. СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО .

16

Анонимен

преди 6 години

Бай *** Герберски решил да впечатли чужденците с пиене и гьобеци, резил...

15

Червени мухоморки

преди 6 години

Че те младите хора това искат - алкохол и голи жени. Само че Бесните Страшни Пенсии не го разбират това. В БСП младежи са 50-60 годишните. А на тях или не им става или не носят на пиене :)))))

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Скачат като ужилени и при най-малкия упрек и обвиняват несъгласните във всички земни грехове!$$$$$$$$$БРАВО - МНОГО ТОЧНО КАЗАНО. НО СИ СБЪРКАЛ КЪМ КОГО ГО АДРЕСИРАШ - ТОЧНО ЗА ТВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛЧЕТА - ТОЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА. ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ, освен когато КОКАЛА е в тях. НЕ се ли ЗАДАВИХТЕ ВЕЧЕ БЕСЕПАРИ Д О Л Н И

13

Анонимен

преди 6 години

Вместо младежите ГЕРБ да са вътрешният коректив на партията и източник на умни идеи, са ги превърнали в пружинки за подскачане и папагалщина! Жалко! Дано по волята на народа никога не се качат във властта, която явно вече им се изплъзва!

12

Анонимен

преди 6 години

Както по- долу писаха- има си протокол за такива събития. Който иска алкохол, танцьорки и други подобни неща, след форума да отиде на дискотека или в някой клуб.Това не е сбирка на Митьо Пищова или Ценко Чоков(май така му беше името).

11

Анонимен

преди 6 години

Ако е имало и бело, значи всичко е точно! Нема да се излагаме пред чужденците я!

10

Анонимен

преди 6 години

Гербаджийските падения нямат край...

9

Анонимен

преди 6 години

Обвиненията за неуспех на събитието бяха отправени от самия Председател на Европейския младежки форум Луис Алварадо, така че гербераците няма за какво да се сърдят на БСП, нормално е те като опозиция да подхванат темата. И не е вярно, че "има похвали от цяла Европа", напротив коментарите са негативни специално за това събитие.

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе! Тези от ГЕРБ никога не грешат, винаги са на правилната страна и от тях по-умни и способни няма! Скачат като ужилени и при най-малкия упрек и обвиняват несъгласните във всички земни грехове! Снищете се, бе! Засрамете се! Така губите и ского ще сте в историята!

7

Анонимен

преди 6 години

30 години стягаме инпрестягаме колана, стигахме дъното, после взехме да копаем дъното! И за какво?! За да се върнем в още по-ужасното днешно време! Няма никаква демокрация! Има тотална простащина и излагация! Всички жертви на хората се обезсмислиха!