64

АНОНИМНА

преди 6 години

Не те ли е срам бе ВОЖДЕ? Само на някои български пенсионери даде за Великден едни мизерни 40 лева,а за Гергьовден не знам дали им даваш нещо,щеше да е на първа страница, ако имаше трохи. За ремонти отивали парите,за метрото.Преди време даде помощи на Афганистан.Тия сирийци ли са ти по-мили,че цитирам ,,Щедростта на България я поставя преди държави като...."Една майка с болно дете емигрира преди 2 седмици,що не помогна с пари за лечението на детето й и на други деца. Докога постна пица ще ядем?

63

пенко

преди 6 години

Г-ЖО МАГАРИНИ ,КАЖИ ТОВА НА ВИЕТНАМСКИТЕ сащ ,НА АВГАНИСТАНСКИТЕ сащ, НА ИРИКСКИТЕ сащ, НА ЯПОНСКИТЕ Х. и Н. И Т. Н. И Т. Н. !!! ЕДИН ВЪПРОС : КЪДЕ И КОГА НАТЮ Е ОТБРАНИЛ НЯКОГО - НЯКЪДЕ И ОТ КОГО ГО Е ОТБРАНИЛ/ КОГАТО Е БИЛ НАПАДНАТ/ ??????????

62

Позор

преди 6 години

Политиците ни храчат в лицата.Храчат в лицата на майки и бащите ни.Храчат в лицата на децата ни.Храчат в лицата на инвалидите.Храчат в лицата на безработните.Храчат в лицата на болните.Храчат в лицата на пенсионерите.Храчат в лицата ни.Храчат и се подиграват на България.

61

Берлин

преди 6 години

до ПустинякБраво! По-добре няма как да се каже.

60

Анонимен

преди 6 години

БРАВО до като хората които са дали живота си за тази държава, умират в болниците пред лекарите за това че не са могли да доизплатят за лечението си ние предоставяме и без това изкарани със пот и сълзи средства от бедните работници за чужди благи ПОЗОР ето за това един ден другари политици ще се наложи да лъжете и крадете само от един друг защо то няма да има население от чиято гръб да гърбите СРАМ И ПОЗОР

59

Анонимен

преди 6 години

Какво лицемерие на всички световно политикани-слуги на парите.Събират се средства единствено за да продължи войната в Близкия изток-това е ИСТИНАТА.За да върви военната индустрия и да умират хора.Военнолюбците са канибали и световните политици им доставят храната.Анатема.

58

Анонимен

преди 6 години

Участниците в международната доноска конференция за Сирия в Брюксел да дарят лични средства.Без това са безбожно обогатили се за сметка на нещастието на други хора.

57

Пустиняк

преди 6 години

Това е смешна сума. Пълен егоизъм гони оскотялото население и то не си дава сметка, че затова е на път да изчезне. Без война, без природно бедствие, на богата и плодородна земя, един *** и много злобен народ се топи. Всичко нормално бяга от него, но *** завистливо гледа към парите за унищожените от войната. Не ви ли е срам, бе ***!

56

Анонимен

преди 6 години

Откъде взехте тия милиони, че ги пратихте на Сирия?

55

Анонимен

преди 6 години

Силна, борбена жена замина с детето си в чужбина, защото държавата не и отпусна спрей за детето и с епилепсия, обаче за Сирия пари има, от нашите пари.

54

Анонимен

преди 6 години

Щом България дава милиони финансова помощ за бежанци в съседни на Сирия държави не трябва да приема такива у нас в центрове за настаняване.Нито някакви статути за временно или постоянно пребиваващи. Трябва да се закрият центровете и всички нелегални да бъдат изпратени в страните от Близкия изток.Наистина писна ми от всякакви араби,от абсолютно всички арабски държави.Без значение откога са в България,без значение бедни или богати.Там на място у тях си да си оправят бакийте.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54За инвалидите в Бг ви свидят 0.30лв на ден, ама за Сирия ги давате с лека ръка, за да се покажете пред Ес като много богата държава.Кога ще свалите маските и ще признаете, че сме най- бедния народ в ЕС. Най- бедният, заради изкуствено държани ниски заплати на работещите вече 8 години?

52

Анонимен

преди 6 години

На кой ги дава на законното правителство на Башар Ал Асад или на терористите.

51

Анонимен

преди 6 години

Това са по 30 стотинки на човек за година. Сигурен съм, че за глупости давате в пъти повече...

50

анонимен

преди 6 години

бьлгария 50 години помагаше на арабските дьржави изучи младежите им и накраяпак ние ще даваме т живков го сьдиха след 89 год заради тази помощ значи еднище строят други след 50 години ще рушат и накрая сметката я плати вчера женатакоято не дочака клапата за сьрцето

49

мак

преди 6 години

Държави в беда, реална или не, винаги ще има, но не можеш да помагаш вечно и на всички. Тая българска щедрост трябва да свърши вече и да се помисли за хората тук, има толкова проблеми, обаче те са невидими за управляващите с големи заплати, те живеят в друг свят и отвисоко нищо не виждат освен носа си.

48

Мачкай

преди 6 години

Бойко белите хора. Мачкай, те го заслужават, щом гласуват за теб

47

Анонимен

преди 6 години

Това за заплатите на хрантутниците в парламента за 2 месеца. Нищо пари.

46

И за какво?!

преди 6 години

И къде отиват тия пари? В обучение на нови джихадисти-главорези ли? Нали се видя, че помощите отиват при идил-ци, които изнудват хората да се бият за тях срещу част от тия помощи.И защо е цялата тази глупост? Първо едни велики западни демократи подпалват и разрушават една страна като по този начин си задвижват ВПК -то, а после целият свят събира пари за възстановяването на тази страна?! Нещо ми се губи логиката!

45

Цинизъм

преди 6 години

На фона на пенсионерите, които плачат, че не могат да си платят парното.На фона на средна заплата, от която хората с хиляда лв. вече са бесни, защото 50% са им битови и данъци. На фона, че искате от безработни здравни осигуровки.Народът трябва да хване сопите.Да ви махнем субсидиите и заплатите средна хиляда лв. без привилегии.Бог ще забави наказанието!Народът трябва да излезе срещу тези кръвопийци.Познавам професори, които за първи път обявиха, че няма да плащат сградна инсталация март