15

Анонимен

преди 6 години

Георг ти ли заповяда на всички да станат прави и да ръкопляскат като луди след изказването на Борисов.Вие сте по зле от Северна Корея.

14

Гост

преди 6 години

А разграничиха ли се от "личното" мнение на Сидеров?

13

Анонимен

преди 6 години

Да мотото бе "Секс наркотици и рокендрол"

12

от "Афера"

преди 6 години

С целия си акъл, Цветан Цветанов изпратил поздравително писмо, което да бъде прочетено след концерта на Силви Вартан.И 5 хиляди души го освиркали мощно.Дори не оставили диктора да го прочете до края.В същия този ден медиите оповестиха ежегодния Доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на човешките права по света.В него се посочва влошеното състояние на свободата на словото в България.Сега познайте, колко от телевизиите и официалните медии съобщиха за резила на Цветанов.

11

Жиб.

преди 6 години

Тоя принцип,дядо Петре,го знаем от времето на комунизма-социализма: народът за него го измисли,тогава още нямаше ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 6 години

Още една осерация на ГЕРБ. Кой се учудва, че са се на;;;рали, никой. У нас читав човек не остана, а младите в ГЕРБ са интересчии за местенце някъде, за тлъста пачка. Мисленето им показва, че освен чалга, пиене, голи ц;;ци и далавери друго няма. Провала е от международно значение и то по време на Председателството. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!! ГербеПедерастка работа.

9

Дядо Петър

преди 6 години

Отдавна е известно, че Гроб действа на принципа: ти го плюеш, той казва че роса го роси.(въведен от самото начало от НЕПОГРЕШИМИЯ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ)

8

Анонимен

преди 6 години

Това да не е конференцията с разголените танцьорки?Разбира се че е постигнат диалог - младите се кълчат, старите ги гледат!

7

Бае ви Прое

преди 6 години

Е-ее КАЛЕКО АЛЕКО- хубаво ти бяше преди 50-60 години,га ергенуваше по сокаците!

6

Бож.

преди 6 години

ГЕРБ е модерна партия- младите я харесват. БСП са на другата крайност- ретроградно демоде,което се харесва най-вече на пенсионерите.

5

Анонимен

преди 6 години

Всъщност големия "проблем" се оказва няколко полуголи момичета танцьорки в заведение, еврогейчетата много са се притеснили от тази гледка.

4

Анонимен

преди 6 години

Статия поръчана от Цв. Цветанов

3

Анонимен

преди 6 години

Цяла Европа е възмутена от бандитските оргии на младежките мутри на Герб, от п. р. о. ститутките по коловете и стотиците литри алкохол и простотия, тези пак другите им виновни. Всички младежки организации в Европа се хванаха за главитв те комунистите им виновни пак, маааам ви...

2

Анонимен

преди 6 години

Каквито им лидерите, такива им и еничарчетата!

1

Браво!

преди 6 години

Браво!Блестящо свършена работа. Всички поставени задачи са изпълнени и преизпълнени. Така се работи.Браво!