8

Az

преди 6 години

По gdpr не трябва да искаш изрично да ри изтрият данните, а сами да го правят компаниите

7

Nona

преди 6 години

Аз пък се втрещих вчвра,когато в медицински център/за първи път бях там/ ми издадоха документ с фамилията от преди 10 години...

6

Анонимен

преди 6 години

До Handel(От Анонимен 5)"Проблемът в Щатите действително съществува,.."---Наясно съм с проблема. Има няколко момента, заради което съществува: Огромна територия големи възможности за престъпления; Население в пъти по-голямо от нас по-голяма вероятност за престъпления; Развити елекронни технологии, облекчаващи престъпленията и т.н. От друга страна добра организация за предотвратяване на този род измами.А у нас какво? Просто нашите даже не са на ниво.

5

Handel

преди 6 години

До Анонимен 5: Проблемът в Щатите действително съществува, тъй като e възможно дори да вземеш заем на името на някого ако знаеш определени данни без да крадеш/подправяш документи или да имаш служител-съучастник в измамата.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2"В Търговския регистър е пълно с ЕГН-та, номера на лични карти и адреси."---Така е. Инфомация има колкото искаш. леснодостъпна. Едно време даже имаше "Телефонен указател", с всички данни за телефонните абонати. И си живеехме спокойно. Но, понеже в Щатите са побъкани на тема "Кражба на лични данни", за което основна заслуга имат медиите им, хайде сега и ние да не останем назад.

3

Мунчо

преди 6 години

Абе къде отидоха кодовете защо ги няма

2

Анонимен

преди 6 години

В Търговския регистър е пълно с ЕГН-та, номера на лични карти и адреси.

1

Handel

преди 6 години

Разбирам, че има хора, които са си платили за да излезе тази рекламна статия за тях, но истината е, че е абсолютно без значение колко компании изпозлват личните ви данни... спамът може да намалее или да се увеличи, но няма да изчезне. А дали Мобилтел ще ми изтрие днните след 30 дена или след 30 години не виждам какво ще се промени. Дори и ЕГН-то се знае от цял куп real life компании, банкои и т.н. и списъци с ЕГН-та могат да бъдат откраднати от цял куп служители.