138

111111111

преди 6 години

Хонорара на само на адв.Марковски и 4 цифрена сума.От лични средства ли са тези пари за всички адвокати или от наивниците от Младост.Идват избори ще се измъкнат.

137

Анонимен

преди 6 години

Така се прави, ве! Всичко, що е зелено, е червено и трябва да стрaда!

136

42894

преди 6 години

Обезщетенията, присъдени в Страсбург да се изплащат от служебните лица, заради които са наложени на България. Никой няма право да произволничи с нардоните парици. Допуснали нарушение, наложена присъда от Европейсикя съд по правата на човека - лично да плаща, а не от хазната да се изливат пари в огромни размери за обезщетенията на пострадалите. Това е еиднственият начин да се оправи съдебната ни система.

135

Друго е

преди 6 години

Друго е да пикаеш във фонтаните и да мислиш, че няма да се разбере.

134

Анонимен

преди 6 години

Такава постановка и спретнаха, нямат равни. Като от ДС все едно са.

133

Анонимен

преди 6 години

Когато правота на силата победи силата на правото, следващият може да сте Вие, Мелани!Мутренската демонстрация на сила онзи ден от органите на властта целеше сплашване и унизяване, а не справедливост!За жалост видяхме западните ценности в действие и на българска земя! Не съмнявам обаче, че ние българските данъкоплатци, ще платим за опозоряването на Иванчева след Стразбург!

132

Анонимен

преди 6 години

Няма СРС-та или Видео запис в момента на предаването на парите,няма светещи пръсти,няма отпечатъци,колата не е нейна лична собственост,тя не е била в колата,не е била и в мола.........,от нея не зависят издаването на необходимите документи за строеж,ноооооо пречи да се застроят градинките в Младост и трябва да бъде свалена от поста.И е контролирала служителите си,което не се харесва на чиновниците, бюрократите.Пуснете жената,невинна е!Защо се отнасяте като към животно с нея,хейтъри?

131

Анонимен

преди 6 години

А бе колеги забелязах едно съвпадение , адвокат Марковски е адвокат на г-жа Иванчева и на другаря Борисов ! Тоя дебелия адвокат явно го наемат всички рушветчии!

130

Анонимен

преди 6 години

Някой вярва ли че ДПС не е на власт. Та те свалиха правителството на Орешарски, забравихте ли. Иначе още да си дрънчите с *** по улиците, не протестите а ДПС свалиха единия си коалиционен партньор и доведоха другия. Явно е по-дашен.

129

Анонимен

преди 6 години

Значи според Мелани ще бъде държана 7 месеца в унизителни условия и сама ще вие за споразумение. А като застоят квартала целия квартал ще вие ли пак по твоята терминология?

128

Анонимен

преди 6 години

Мелани ли си *** ли си, това че е задържана, съдията е написал че я задържа, защото прокуратурата твърдяла че ще представи още доказателства. За да я задържи е достатъчно по нашия закон не да има по делото достатъчно доказателства за присъда, а само обосновано предположение, че е извършила престъплението и може да се укрие, или пък да попречи на разследването и тн. Доказателствата до момента които са посочени не стигат за присъда, меко казано.

127

Анонимен

преди 6 години

Той вярва... помози боже! В тая държава един се прави на прокурор, а той е свидетел по делото само... Аз пък вярвам, че законът трябва да се спазва - всеки е невинен до доказване на противното и то с влязла в сила присъда. Петков като вярва също отива обективността нанякъде.

126

Просто чета

преди 6 години

Намерени са пари в автомобил при подкуп. Това което се обсъжда и води недогувание обаче е факта че индивида бил седял навън при акцията. Голям проблем. Сигурно ще осъди полицията за дето е можела да я видят с белезниците хората за които се труди ужким. Ами ако беше още зима? Можеше и да настине!

125

Анонимен

преди 6 години

наела си е за адвокат марковски? като се има предвид какви личност е защитавал преди, не получавам усещането че е невинна.

124

Анонимен

преди 6 години

Участващите в тази *** постановка трябва да бъдат изправени пред съда с обвинение - склоняване към корупция. Същата история като онази с фамозния Пепи Еврото. За който съда се произнесе точно така - склонявал към корупция, тоест направил милиционерска постановка. Гербавите сценаристи не са мръднали и на милиметър от своята бездарност.

123

А

преди 6 години

ДОБРЕ,ЧЕ Е ИВАНЧЕВА,КОЛКО МНОГО ХЛЯБ,ЗА ХОРАТА,СЛУЖЕБНИ ЛИЦА И Т.Н.КАТО ПОГЛЕДНЕШ НАЗАД,КОЛКО ИМАШЕ ТАКИВА КАТО НЕЯ,НО КАКВО ДА ПРАВИШ,ЗА ВСИЧКО СЕ ИСКА АКЪЛ,КОЯ ИЛИ КОЙ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ,НАПРАВО МЕ КЕФИ,КАК ЦЯЛАТА НАЦИЯЗА ТОВА ПРИКАЗВА,КОМЕНТИРА,И ВСИЧКО Е ОТ ХУБАВО ,ПО ХУБАВО.

122

До 125

преди 6 години

Аха, значи искате да дойде ДПС на власт или някоя от другите партийки, които нямат шанс да минат 4%. Чудя се на наивността ви, както и къде държите голямата метла? Иска ви се, ама няма...Затова са и тези безмълвни писъци и крясъци.

121

Бачи

преди 6 години

Това БГ-то и на канал не мяза вече.

120

Анонимен

преди 6 години

С АДВОКАТ МАРКОВСКИ НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ НА МЯСТОТО НА ПРОКУРОРА.ЩОТО ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА И МВР СА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО ЗА НЕКАДЪРНИТЕ ЮРИСТИ, СЛЕД КАТО СА ОПИТАЛИ НАВСЯКЪДЕ И СА БИЛИ ОТХВЪРЛЕНИ.

119

Анонимен

преди 6 години

Дали ще правят възстановка на престъплението и кога? Искам още 4-5 часа да гледам шоу.