9

елена

преди 6 години

по-лесно приемат във висше у-ще отколкото в първи клас .По селата в детските градини помислете каква ще е оценката по която ще приеат дете в първи клас

8

Анонимен

преди 6 години

понеже ни е малко административната и писарската работа,още една тъпня,че да си уплътняваме работното време....

7

Анонимен

преди 6 години

Познавам много начални учители и всички кават едно: - В последните 15 години, всички промени само усложниха работата на учителите и живота на учениците, без видими резултати.

6

Анонимен

преди 6 години

Словосъчетанието ,,кандидат първолаците" трябва да се пише с тире, т.е. ,,кандидат-първолаците".ЗЛАТКО не е минал май този тест и затова не знае да пише.

5

Анонимен

преди 6 години

Тест да видят колко са римлянчетата в България.

4

Жо

преди 6 години

ПОДОБНИ "тестове", но наричани и изпълнени по друг начин, ни правеха в училище и преди 50 години.Тогава нов учител по даден предмет, още първият ден ни пускаше едно "контролно" за да разбере кой какво знае. Пускането на "контролно" се правеше и в началото на всяка учебна година. То имаше за цел да ни "размърда мозъците" след ваканцията.Тестовете за първокласници трябва да имат за цел да установят колко от децата могат да държат химикалката и да напишат две успоредни чертички.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези тестове не са новост, провеждат се отдавна.

2

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ЩЕ ГО ПРАВИ ТОЯ ТЕСТ- ГРУПИТЕ В ДГ СА 30+НА ВХОДА И ИЗХОДА ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПОДОБЕН ТЕСТ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ СА НУЖНИ 45 РАБОТНИ ДНИ- А КОЙ ЩЕ ГЛЕДА ДЕЦАТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ. КОЙТО МИСЛИ ЧЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАМ НЕКА ОПИТА И ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ.

1

редактор

преди 6 години

Словосъчетанието ,,кандидат първолаците" трябва да се пише с тире, т.е. ,,кандидат-първолаците".