17

Анонимен

преди 6 години

Северът трябва да инвестира в науката и образованието, за да изгради "научна и технологична сила".КНДР и Куба са двете страни - единствени в света, по данни на ООН- ликвидирали неграмотността. КНДР развива най-високите технологии - ядрена и космическа технологии. Неграмотните в ЕС са над 20%. Останалите са клиентите на проф.Христов

16

Анонимен

преди 6 години

Дън Сяопин заклейми Мао?!?Взриви му мавзолея?Стига фейк-нюз, хибридни войни. Син Цзипин на конгреса на Китайската Комунистическа Партия заяви вярност към идеите на Мао "Социализмът е бъдещето на КНР"

15

Анонимен

преди 6 години

Ким е голяма работа ! Той такова майката на сащисаните

14

Анонимен

преди 6 години

До Русофоб, ром, гей отивай при волен ще те пусне за рубли

13

на другия бряг

преди 6 години

най накрая му писна от мизерния комунизъм и иска реформи да заживее като западняк

12

Анонимен

преди 6 години

Кимчо са му издърпали ушичките по демократически. Казали са му нещо от сорта, "имаш вид на умно момченце и не искаме да ти правим проблеми. Или ти се реформираш или ние ще те реформираме по бързата процедура" и той е напълнил памперса.

11

Анонимен

преди 6 години

Я обясни кой не живее под чужда воля, че нещо не схващам. А може би се чувстваш като волна птичка в корпоративния Запад и условията на насилствена глобализация

10

Анонимен

преди 6 години

До Григорий РаспутинИдете поживейте малко в Северна Корея и после обяснявате колко са напред.Колкото и да си напред като живееш по заповед и чужда воля ти си просто един предмет.

9

Анонимен

преди 6 години

Вижте хората от снимката не са ли щастливи, колите и телефоните изнервят хората и ги правят агресивни някога и при нас нямаше много автомобили, но хората не се мразеха толкова.

8

Анонимен

преди 6 години

Тръмп за пръв ще се срещне със толкова високопоставен президент и бърза да отиде да му се поклони и да си подготви бягство в Северна Корея, защото в краварника го чака затвор за изнасилване на прoститутки.

7

Българин

преди 6 години

А Великият Драгалъвский Ман Гел с разбойническата си чета окраде и продаде държавицата ни,превръщайки всичко в скрап и в един голям Катун !

6

Григорий Распутин

преди 6 години

До АнонименЗащо след време?Северна Корея отдавна ни е задминала(не гледай пропагандата)Северна Корея има супер мощна армия,там правят дори и смартфони.а ние какво имаме?????

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ами ся, ко праим, А? Тръмпета на кого ще се репчи ? Опа, остана Иран и Русия ! Хи-хи-хи, *** и двете си имат ядрени оръжийца, а от руснаците грезна дървото - две "Томахавки" вече са в ЦАГИ !

4

Анонимен

преди 6 години

Ех мекерета такива как така стана от диктатора Ким-господин Ким?

3

фък оф Рф

преди 6 години

ключов фaктор в урaвнението е позициятa нa Вaшингтон, aко имa желaнието Тръмп може дa зaмени китaй със С. корея и новото икон. чудо дa стaне Пхенян! Товa aко договори великия лидер, ще остaне в историятa, още повече в " нaлaзвaнето" нa демокрaциятa нямa нищо лошо при едно единствено условие, върхушкaтa дa не е стaрaтa русофилскa мaфия. В товa отношение с. корея е дaлеч от Бг- то

2

Анонимен

преди 6 години

Да не се окаже след време ,че и Северна Корея ни е задминала по стандарт!

1

The Big Щепсел

преди 6 години

Крайно време е и тея да ги налази "демокрацията"