41

Пян_Гъ

преди 6 години

Протестърите са смешни. А ве, хора, те я филмирали цялата (в развитието на аферата), хванали я "на калъп", цялата светнала с хората си, а тук някакви *** *** се излагат: "НЕ Е ТОВА, КОЕТО ИЗГЛЕЖДА". Играехме си на двугърба камила. Смях. Като излежи 10-15 г., лично аз ще я смятам за нормален човек. Позлизнала се, сгрешила, но си платила. Човешко е. Ама вие не се излагайте, моля ви!!!

40

до 37

преди 6 години

Ти не знаеш ли, у нас няма бюрокрация а има електронно управление за което Герб похарчиха 40 пъти повече пари от Естония. Трябва всички да му се радваме ако можем да го видим къде е.

39

А

преди 6 години

ТОЛКОВА МНОГО СЕ КАЗА ЗА ИВАНЧЕВА,ЯСНА Е ,ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ,КВО СТАВА, В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ,ИМАМЕ И ТАМ СЛУЖИТЕЛИ ,С ХИЛЯДИ,ДЕТО СИ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИТЕ,ТАМ НЯМА ЛИ ПОДКУПИ,САМО С ТАЗИ ИВАНЧЕВА ЛИ ЩЕ СИ ОТЧЕТЕМ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕС.,КАЖЕТЕ ЗАБАВЕНТЕ ПРЕПИСКИ В СОФИЯ И ЦЯЛАТА СТРАНА,КЪДЕ ПОТЪВАТ МИЛИАРДИТЕ,ТОВА АКО СТАНЕ ЩЕ ВИ СВАЛЯ ШАПКА.АКО ТАЗИ НАИВНАТА ИВАНЧЕВА НЕ МОЖЕТЕ ДА Я ОСЪДИТЕ,ТОГАВА ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ.

38

Ваня

преди 6 години

До От немско-8: Няма такъв ФАКТ -- да е приет подкуп !!! Стига сте вярвали на приказки... !

37

Solar Power

преди 6 години

Защо трябва да има забавени преписки изобщо и да има някой на работа, но да не знае какво прави ?Аз чакам за един елементарен проект 4 години ! Това не е нормално.В Германия това става за 2 седмици. И не ми говорете,че нямало хора или им били ниски заплатите. Просто така са научени да работят още от соца. Да се маха по скоро тази бюрокращина..... или поне да се научи,че БИЗНЕСА им плаща заплатите а не Бойко ! Колкото бизнеса работи по бързо толкова по бързо ще им нарастват заплатите. Простичко

36

Гост

преди 6 години

Г-н Каролев журналист ли е станал?:)

35

Анонимен

преди 6 години

За Иванчева разбрахме, а може ли прокуратурата да ни каже колко са "забавените преписки за цялата Столична община"?Да не излезе, че за цялата община са мнооооого повече, но те са "наши хора", които се отчитат?

34

Queen of the damned

преди 6 години

Дайте да я обявим за светица,какво ще кажете?Горката,невинна жертва на системата,която е станала кметица само от алтруистични подбуди.Даже не е искала да и се плаща,защото е смятала,че е редно да дорява доброволен труд.Пфе! ;-)

33

Анонимен

преди 6 години

10 забавени преписки и със съдебни постановления за забавяне на такива по 5000 лв. глоба административна на всяко прави 50000 лв. условна сума,която е очаквала условно да плати като намери такива пари,което и условно е подтикнало като условие да намери,ако види около нея някакви пари и за късмет сред кашоните в колата лежало едно такова като в кола за разносна търговия с отворени врати като за момента и шофьора на служба се бил отбил наблизко за сандвич да си хапне и не дочакали шофьора да води.

32

Анонимен

преди 6 години

Фактите са, че Иванчева поспря безразборното строителство в Младост и мафията веднага и спретна активно мероприятие с помощта на службите и прокуратурата, които винаги са в услуга на мафията. Фактите се, че няма осъдени за корупция в България, а когато някой го оъсъдят, то е или бушон за прикриване на по-гоялмата корупция или натопяване за разправа с неудобни хора. Няма факти показващи, че Иванчева е корумпирана.

31

Анонимен

преди 6 години

Каролев пък кой го кани да коментира само!?

30

Байфидан

преди 6 години

Тази нелепа теория на конспирацията, че ГЕРБ са я натопили вече я написахте стотици пъти. И хиляда пъти да я напишете, освен, че става банална, няма да промени истината, която е коренно различна. Фактите, фактите гледайте и слушайте, а не се пенете като зомбита.

29

Анонимен

преди 6 години

Мдааа. Коментарите по-долу показват, че Бай ***, Андрешко, Баш майстора са си истински българи. И не сме ги надраснали нито на милиметър от тяхното време та до сега.

28

изнервен

преди 6 години

До разни смешни анонимници, които защитават корумпираната кметица. Аме не се хващайте на въдицата на разни жълти и клюкарски медии и слухове от тоя и оня. Фактите са съвсем други и по-добре си мълчете, за да изглеждате жалки, когато всичко лъсне окончателно.

27

.

преди 6 години

Адвоката е възмутен, как криминални групировки са се сдобили и заграбили софийски имоти от общината? Ами.. нали адвокати им помагат да го направят и после ги измъкват пред съда?!?!?!

26

Анонимен

преди 6 години

Всички на подобни постове прибират, ама някой се самозабравят и не искат да отчитат процент, явно

25

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на прокуратурата и медиите и Каролев.

24

Анонимен

преди 6 години

Един крадец дал куфар с пари на друг крадец!Тиквостанско ежедневие!Кое му е странното?

23

House M.D.

преди 6 години

Колеги, чий го е дирила на "Кристал"?

22

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм че е натопена и сега на нейното място ще сложат някой послушен като фандъкова на ГЕРБ и мафията.