10

Бай Стайко

преди 6 години

Луди,луди,луди червени жаби,москофили??!!

9

Анонимен

преди 6 години

МАЧКАЙ КИМ, МАЧКАЙ КРАВАРИТЕ!

8

САЩ КЛЕКНАХА

преди 6 години

Ким няма да се срещне с Тръмпела при условия.Тръмп отива да се моли, не може да поставя условия.

7

онбашията

преди 6 години

спирането на опитите е ясно, то ако оставиш инженерите да подобряват нещо достатъчно дълго,накрая го чупят и не става за работа. но едно са опитите, друго наличните оръжия. ако ким се съгласи да унищожава оръжия, това вече ще е знак че по някакъв начин тръмп е успял да намери подхода. но силно се съмнявам да е така, ким постигна своето - има работещо ядрено оръжие и балистична ракета за "доставка", вече той диктува условията

6

Анонимен

преди 6 години

Ким сгреши. Тръмп, вярно, е изкуфял дядка, но не съвсем. Щом вдя термоядрената тояга, подви опашката.Впрочем, да попитам: Защо Тръмп все с комунисти говори, защо не дойде в Банкя при първия ръководител на ЕС, дон Боко Али Баба?

5

Анонимен

преди 6 години

Ким ясно каза в началото на годината, че целите на изпитанията на балистични ракети и термоядрени заряди са постигнати успешно, поради което КНДР започва масовото им производство.Разбира се, САЩ остават първа сила - в бейзбола.

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Доналд Тръмп няма да предложи на Северна Корея съществено облекчаване на санкциите, преди Пхенян съществено да ограничи ядрените си програми."Значи всъщност е точно обратното. Тръмпи отива на крака да се моли за пощада и мир.

3

Анонимен

преди 6 години

Ким е умен и няма да се излъже за да бъде унищожен като Ирак, Либия, Сирия....

2

Чичо Дончо

преди 6 години

Браво Ким!Добро момче!

1

Какво не е ясно?

преди 6 години

Севернокорейският лидер каза, че страната му ще затвори своя полигон за ядрени изпитания, ще спре да прави такива тестове и ще прекрати изстрелванията на междуконтинентални балистични ракети, защото ядрените му оръжия са вече изпитани и приети на въоръжение, а междуконтинентални му балистични ракети доказано достигат до територията на главния му враг.Въобще не е споменавал, че ще прави други отстъпки, камо ли да унищожава току-що създаденото с толкова труд и такива лишения, ядрено оръжие.