122

А ти г-жо Нагла Лъжа

преди 6 години

Водиш престъпна политика на зомбиране на българския народ! Синчето си го прати в прогнилия запад, но даваш уроци по обич към СССР!!!

121

Анонимен

преди 6 години

Г-н Радев на кого е президент, че се обърках нещо? На БСП електората?

120

JJ

преди 6 години

За зелените чорапки и *** нелия -ли добро или нищо. И нищото свърши. Бой по рогата, да нр им разваляме кожата

119

Генерал под чехъл

преди 6 години

Генерал Радев е под чехъл(*** Нинова(г-жа лъжа), дългата глуповата Деса, кравата Йотова), а за съжаление няма и външен вид-мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен-това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.

118

Ха-ха

преди 6 години

Ами той президента да се държи още за полата на Нинова и да чака някой да го вземе на сериозно

117

вредители на българи

преди 6 години

Вие сами ще се обърнете,другари.Както сте тръгнали,търкалянето е започнало.И оправданието с машите и *** няма да ви помогне.Не че тя е стока.вредители

116

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

115

Анонимен

преди 6 години

То пък един премиер- дерниер си го кажи направо!.Лошото е ,че от неговите *** действия и бездействия последиците са за хората.

114

Анонимен

преди 6 години

Той пък един президент.

113

Г-жа Решетникова

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

112

Ани

преди 6 години

Как е издула бузките миличката.И розовичка една такава...

111

Анонимен

преди 6 години

Има нещо пошло в тази джендърка.

110

Как може

преди 6 години

една млада *** от Крушовица да получи половината от Техноимпекс.

109

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

По своята същност ГЕРБ и БСП са едно и също!Едните използват силовите институции , другите -предишните политически инфраструктори!Те са от едно котило!Псевдоразделението е театрото .И двете партии обслужват предишния и сегашен елит.Той е избиран по метод на послушанието.Не е от" подбор ,подготовка и реализация на най-умното от нацията ни".За това и резултатите са такива за България!А и ще станат още по лоши! Или убийствени!

108

С.

преди 6 години

Нали Ви е ясно как този безгласен човек ще бъде отвеян от Мая Манолова...Имам винаги чувството, че някой му говори в слушалка и той повтаря.

107

някой-2

преди 6 години

въобще като стане въпрос за дипломите на някой от властта и се започва едно усукване като мокро въже .. Дали пък всички са действително неучки ,че ги е срам ??Ако на накой от нас - будалите данъкоплатци някой каже ч си покажи дипломата - то едва ли някой би се притеснявал да го направи. А с властта..та помните Калинка -щерката на Бойковият приятел..почна се едно..та послани..та журналисти..и не я намериха ..ами Цачева с нейната?/диплома де/- другата нейна.едва ли някой се интересува

106

някой

преди 6 години

да някой трябваше да му каже в прав текст на Ц.Ц .че е необразован , че е ароганен и нагъл..Тоест изпълнява всички условия да е Ч-Л-Е-Н на ГРЪБ даже още повече негов председател. И в целият този спор..даже привържениците на тази мижава партия нито за момент не оспориха и като че ли се съгласиха и те с интелектуалният статус на Ц.Ц. и членовете /по малки/ и членки приеха този горчив факт , който цялата страна знае. Ц.Ц- я си покажи дипломите..може пък да ти се извиним ??????

105

Цвъки-освиркант

преди 6 години

на концерта на Силви Вартан-от 5 хиляди души...

104

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

103

Анонимен

преди 6 години

Какво с приготвили комунистите за вас!?ЗАПОМНЕТЕ: Искат да използват популярността на Зелените чорапи и да направят партия около него, която да отчепи колкото може гласове . След това в съюз Радев-БСП-ДПСъ да управляват страната ,като предложат ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. После те ти новият Путин. Този план е набил в главата на Крушовската *** Решетников и Късия. Мислете ,щото после е късно....