29

оооо, гол

преди 6 години

Бербо, тоя клуб за деца със стотинки ли ще го правиш? Купи на децата скъпи топки. Недей пълни парцали в използваните кондоми от един лев - три броя.Ще вземеш да заразиш някое дете с хламидия, после *** доказвай, че не си спал с с'ес'тр@ си.

28

оооо, гол

преди 6 години

Бербо, ако не знаеш богатите плащат скъпо за всичко . Това данъци, диско клубове, коли.ти хем искаш да ти плащат милиони на месец, хем не искаш да плащаш. Не се излагай с тая телевизия. Взел си евтин пакет. Бива ли така? Жена ти, горката още купува от Хормаг , за да може да спести някоя стотинка. Да има да даваш стотинки на хората под теб и да им казваш: "Ей, вие знаете ли аз колко богат съм. Стотинки бол. На ти тука една шепа и на теб".Мали, колко щедър е Бербо Стотинката.Сега щял да прави

27

оооо, гол

преди 6 години

Евгени минчев има оферта към Бербо. Бербо, обади му се да те изкара една вечер Евгени, да ти покаже как се оставя бакшиш.Стига с тия стотинки. Накрая ще ти се лепне някоя стотинка, после хламидия... Ужас!!!

26

oooo, гол

преди 6 години

Бербо Ларша известен като Бербо Стотинката. Познайте, защо?

25

Макарон

преди 6 години

Ама той отдавна не е футболист, някакъв селфи маняк или нещо като рекламно лице на себе си, евала, че поне едно доказа барби . с мързел не става батка.

24

11

преди 6 години

До HandelЯвно са го сайдисвали в съблекалнята - дигал е сапуна.

23

Handel

преди 6 години

"Нападателят сподели, че да бъде в една съблекалня и в един отбор с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставало огромно удоволствие" Аз си мислех, че да играе в един отбор с тях ще бъде голямо удоволствие, а то нещата опирали до съблекалнята.

22

Galipoly1915..

преди 6 години

Berbatov..the Lazy man...

21

Galipoly1915

преди 6 години

...Berbo neshto e nastinal...Edin dobur igrach ne tursi otbor..A obratno....nego go tursyat!

20

Anon

преди 6 години

Бербо е талантлив, но мързелив. С тая комбинация- само до някъде. За по- нагоре си трябва як труд- нещо което Бербо не прави. Няма да си намери отбор лесно защото вече световните треньори са го оразмерили и са го сложили в Графа без бъдеще. Иначе като фен аз (и много други) си го обичаме и много му се радваме на успехите когато ги има.

19

Анонимен

преди 6 години

Бербатката от мързел спря. Иска некой вместо него да тренира но не става. В Индия беше последната осирация. Има кинти и да си ги харчи. Вижда ми се самонадеян много, а да си треньор е тежко и трудно. Трябва себеотдаване което не винаги се оправдава. Принцип е, добрите играчи много рядко стават добри треньори.

18

Анонимен

преди 6 години

Синдромът Бербатов. Много е добър ама никой не го иска.

17

Petrov

преди 6 години

Брат, кажи едно дете и изобщо някой на който любмеца ти Б ар би е помогнал. Той на себе си не може да помогне ти го изкара некъв помагач.

16

Рали

преди 6 години

Смешно ми е как всички плюят по Бербатов, при положение, че той какво изкарва за един ден вие цяла година работите. И са пари изкарани с честен труд, да не говорим и за това, че фондацията му е помогнала на толкова много деца! Ама вие злобеете през клавиатурата на Бербо му дреме на у я

15

van zant

преди 6 години

той отдавна спря със футбола....

14

Корнелия

преди 6 години

за жалост КТБ фалира... можеше да направят реклама с Ицо-шамара... "кои играи печели" или "клиентите са ни скъпи"... или да направи школа в Борисовата градина... все в София гледат...

13

Бау

преди 6 години

Е ще стане треньор. Няма да спре напълно.

12

БЕРБО Е

преди 6 години

Оправно и Дарено Момче-стига завист-оправяйте се Сами-***,тъпани и всичко около музикантите-иииийехуууу.. Абе сами бе!

11

Обективно

преди 6 години

Всъщност като му гледах последите снимки, може да отвори школа по йога футбол, играе се като истинския футбол, но играчът няма право да тича....

10

Обективно

преди 6 години

Много добър футболист, страшен талант, рано успя да се махне от чалгарията тук, не му достигна борбеност и амбиция, а накрая взе да се излага. Особено гротескно и недостойно се махна от Индия.Сега ще си харчи кинтите. Толкоз.